Isteri D4kwa Ada Penyond0l? IG Hafidz Roshdi Dibanjiri Kec4man Netizen “Muka Nampak Alim, Tapi..”

Terdahulu, pernah tular mengenai spekulasi yang melibatkan seorang pelakon kacak, Hafidz Roshdi yang dikatakan cur4ng terhadap isterinya. Walaubagaimanapun, spekulasi berkenaan telah dinafikan oleh Hafidz.

Isteri Dedah Kecur4ngan Hafidz Roshdi?

Terkini, timbul pula spekulasi baharu selepas isteri kepada Hafidz, iaitu Nurul Shuhada dikatakan telah membuat pendedahan di media sosialnya, menitipkan ucapan terima kasih kepada ‘peny0ndol’ yang berjaya meramp4s bapa kepada anak-anaknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Muhammad Hafidz (@hafidz.roshdi)

“Kepada: you. Thank you sebab s4kitkan i dengan anak-anak i yang tak berd0sa, thank you sebab jadi perempuan yang ambil abah anak-anak i, thank you sebab runtuhkan rumah tangga i.”-Tulis isteri Hafidz di Insta Stories

Dibanjiri Dengan Kec4man Netizen

Dalam pada itu, tinjauan  di ruangan komen hantaran lama Hafidz Roshdi sudah mula dibanjiri dengan kec4man netizen yang meluahkan rasa kesal dan ber4ng terhadap pelakon yang juga bekas peserta Hero Remaja 2011/12.

“Seronok ke eh dah jadi suami lepas tu cur4ng dengan bini? Kan lagi elok kalau berterus terang je dengan wife tu, nak lepaskan dengan cara baik sebab dah jumpa peny0ndol.”

“Nak jadi macam Shuk ke? Dah Terduduk nanti baru nak ingat anak isteri.”

“Tu orang cakap. Kalau men1pu bini ni lambat laun akan kantoi juga. Allah akan tunjukkan kebenaran.”

“Muka nampak alim, tapi perangai buruk!!”

“Jumpa skandal. Dan-dan buang gambar wife untuk tatapan dia saja. Puii.”

Ketika artikel ini ditulis, Hafidz dilihat tidak memberikan sebarang respon terhadap kec4m netizen yang ditujukan kepadanya.

Sumber/ Kredit :murai.my

Diolah oleh : Wan Network

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!