Seorang wanita berkongsi kisah rumah tangganya

PETALING JAYA – Seorang wanita berkongsi kisah rumah tangganya apabila terp4ksa memendam rasa dengan sikap suaminya yang cur4ng dengan rakan sekerja di sebuah kilang.

Menerusi pended4han isteri malang itu di Facebook, wanita yang did4kwa kekasih suaminya itu berstatus bini orang dan mereka telah mempunyai hubungan istimewa selama hampir dua tahun secara diam-diam sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) lagi.

Lebih meny3dihkan, suaminya itu sanggup mencer4ikannya dengan talak tiga ketika anak-anak mereka masih kecil selepas ‘hubungan h4aram’ lelaki itu diketahuinya.

Dalam pada itu, wanita itu turut berkongsi wajah wanita tersebut pada hantaran Facebooknya.

“Ini lah muka manusia yang mer4mpas kebahagiaan anak-anak aku yang masih kecil.

“Memang aku rasa ter4naiya, dia (suami) cur4ng dalam diam-diam dari PKP aku tak tahu. Dia (wanita) ini isteri orang, umur 40-an,” jelasnya.

“Aku dicer4ikan talak tiga disebabkan dia, dua tahun percintaan dia dengan suami aku satu kilang dengan suami aku.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata orang ramai memberikan kata-kata semangat kepada wanita itu agar terus kuat membesarkan anak-anaknya.

“Tak perlu s3dih, kuat demi anak- anak, jangan patah balik pada lelaki yang tak tahu hargai isteri dan keluarga, kalau dia mampu cur4ng sekarang, nanti akan lagi teruk dia boleh buat,” pesan Nurul Alia.

“Kalau per4mpas memang selalu ‘standard’ jauh lebih t3ruk ya dari isteri sebenar? Moga puan dapat pengganti lebih baik,” kata Rossilyn. – KOSMO! ONLINE.

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!