“Ada yg k0yak” Foto Terbaru Putera Mateen Jadi Bualan Para Gadis2, Ini Yang Mereka Perasan

Semalam (15 Januari) berlansungnya Majlis Perkahwinan Diraja dengan Istiadat Bersanding Pengantin Diraja antara Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri ‘Azemah Ni’matul Bolkiah dengan Yang Amat Mulia Pengiran Muda Bahar dengan penuh tradisi, berseri-seri serta meriah di Balai Singgahsana Indera Buana, Istana Nurul Iman.

Dalam isitiadat itu, kedua-dua pengantin diraja kemudiannya dijunjung berangkat dari majlis oleh DYTM Paduka Seri Pengiran Muda ‘Abdul Mateen.

Di Instagram Mateen, beliau berkongsi beberapa foto semasa Istiadat Bersanding berlangsung.

Bagai pinang dibelah dua..Istiadat Bersanding Pengantin Diraja di antara YTM Paduka Seri Pengiran Anak Puteri ‘Azemah Ni’matul Bolkiah dengan YAM Pengiran Muda Bahar telah menarik perhatian rakyat Brunei.

Ramai Patah Hati?

Namun salah satu foto yang dimuatnaik oleh Mateen telah membuatkan ramai yang patah hati. Foto Mateen bersama kedua-dua pengantin diraja ini turut disertai seorang wanita cantik memakai persalinan songket sedondon dengan putera raja kacak ini.

Difahamkan wanita berwajah k4cukan itu merupakan cucu kepada salah seorang Menteri berpengaruh di Brunei. Kehadiran gadis jelita bernama Anisha Isa-Kalebic ini bersama Mateen telah membuatkan  ramai wanita di luar sana patah hati.

VIA Instagram Putera Mateen

Ada sumber mengatakan, Anisha merupakan adik kepada dari Danial Isa yang merupakan sahabat Putera Mateen. Tidak banyak maklumat yang diketahui mengena Anisha. Namun kini Anisha dikatakan menetap di England  dan masih belajar di sana.

VIA Instagram Danial Isa
VIA Instagram Danial Isa
VIA Instagram Danial Isa

Adakah anda juga patah hati melihat gambar ini. Sila komen

Sumber/Kredit : murai.my

Diolah Oleh : Wan Network

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!