Rindu Kasih sarat mesej kekeluargaan

DRAMA Melayu yang sekali lagi menjadi pilihan Trending kali bertajuk Rindu Kasih lakonan hebat Ummi Nazeera, Izzue Islam dan Fazlina Ahmad Daud.

Rindu Kasih memaparkan perkahwinan Amir lakonan Izzue dan Salina (Ummi) tidak direstui oleh Halijah (Fazlina). Salina dilayan tervk dan sering menudvhnya kurang ajar kerana tak dapat didikan daripada seorang ibu.

Setelah Salina mengetahui tentang ibunya, dia nekad untuk melakukan jen4yah kerana mahu dipenj4ra dan membuktikan kepada Halijah yang dia masih sempat untuk merasa kasih sayang seorang ibu walaupun sebagai b4nduan.

Pelbagai k0nflik dan mesej diketengahkan oleh pengarah Mohd Fazli Yahya (Pali Yahya) dalam drama yang kini sedang hangat ditayangkan menerusi TV3.

Seperti biasa, lakonan Ummi turut meraih pujian kerana berjaya menghidupkan watak Salina dengan cemerlang.

Sumber/Kredit : Kosmo online

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!