Bella Astillah, Aliff Aziz Terkena S1hir Pemis4h

KUALA LUMPUR – Pelakon dan penyanyi, Bella Astillah mendedahkan dia dan suaminya, Aliff Aziz menjadi m4ngsa s1hir pemisah rumah tangga yang did4kwa dihantar oleh seorang wanita.

Bella, 28, berkata, sih1r tersebut dihantar dengan niat untuk melihat rumah tangganya yang dibina selama enam tahun bersama suami musn4h.

“Sebenarnya terlalu berat untuk saya ceritakan. Hubungan saya dengan Aliff juga jadi tak okey sekitar sebulan disebabkan perkara itu.

“Menurut kata ustaz yang mer4wat, apa yang dialami oleh kami adalah s1hir pemis4h rumah tangga.

“Tapi alhamdulillah, sudah ada perubahan selepas kami berubat,” katanya kepada Kosmo! Online.

Ujar wanita kelahiran Sabah itu lagi, dia bersyukur kerana Aliff terbuka hati untuk ikut berubat berbanding sesetengah pasangan lain yang enggan bertemu dengan p4kar perub4tan Islam.

Rentetan atas apa yang berlaku, Bella menjadikan perkara tersebut sebagai iktibar dan mengakui akan mula mengurangkan perkongsian tentang keluarga dalam media sosial.

“Kami anggap ini ujian dan mungkin tegur4n untuk saya kurangkan berkongsi tentang keluarga dalam media sosial.

“Pada kesempatan ini, saya minta maaf sangat-sangat jika ada mana-mana pihak yang tidak selesa dengan perkongsian saya selama ini.

“Selepas ini saya akan lebih berhati-hati untuk berkongsi tentang keluarga dalam media sosial,” katanya.

Bella yang ditemui ketika sidang media Family Duo Musim terbaharu di sini, hari ini juga sempat berkongsi tentang g4ngguan-g4ngguan yang dialami mereka sekeluarga antaranya mimpi bvruk.

“Saya ada mimpi ul4r. Tetapi Aliff alami mimpi yang lebih burvk. Bayangkan Aliff bermimpi saya bawa balik lelaki dalam rumah dan nampak saya berg4duh dengan lemb4ga hit4m.

“Tetapi, selepas episod hit4m itu berakhir, saya dan Aliff kini lebih berinisiatif untuk memperbaiki diri masing-masing. Mungkin ada kekhilafan saya juga.

“Terima kasih kepada Aliff yang sentiasa ada di sisi saya selain sering memberikan sokongan mor4l. Kami perlu kuat untuk pertahankan rumah tangga” katanya.

Ketika disoal tentang dalang di sebalik apa yang terjadi, Bella memberitahu dia dan juga suami dinasihatkan untuk tidak mencari individu yang bertanggungjawab dan meneruskan kehidupan seperti biasa.

Terdahulu, Bella dalam program Melodi baru-baru ini mended4hkan dia dan Aliff berdepan masalah kesihatan apabila berubah menjadi pem4rah selain kerap bermimpi perkara yang aneh-aneh sehingga terp4ksa mendapatkan raw4tan perubat4n Islam.

Akui bintang Aku Tanpa Cintamu itu, dia mengambil keputusan mended4hkan perkara tersebut kepada umum supaya dapat dijadikan iktibar.

Untuk info, Bella dan Aliff mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016, namun bercer4i pada 16 Mei 2019 sebelum rujuk semula ketika dalam tempoh edah.

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan Mohammad Ayden Adrean, 5, dan Ara Adreanna, 2. – KOSMO! ONLINE

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!