[video]Eyra Hazali Tersipu Makeup Terlekat Di Muka Suami, “Hahaha Cute Mak Hayder”

Pasangan sama cantik dan padan, Eyra Hazali dan suaminya yang juga pemain bola sepak, Muhammad Haziq Nadzli sering sahaja mencuri perhatian ramai. Pasangan muda ini kini dikurniakan dua orang cahayamata.

Bagaimanapun, baru-baru ini pelakon Eyra Hazali sekali lagi menjadi perhatian ramai menerusi satu rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna Tiktok ini. Manakan tidak dalam perkongsian tersebut, Muhammad Haziq Nadzli mencium dahi Eyra Hazali.

Biarpun begitu, apa yang mencuri perhatian ramai apabila foundation Eyra terlekat di muka suaminya. Lain macam betul nampak situasi sebegini. Tapi biasalah bila berada di stadium memang boleh ‘cair’ segala solekan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eyra Hazali (@eyra.hazali)


Berikut adalah perkongsian rakaman gelagat Eyra Hazali tersipu makeup terlekat pada suami ketika di padang ini:

Rakaman gelagat Eyra Hazali tersipu makeup terlekat pada muka suaminya ini telah meraih jutaan tontonan. Malah di ruangan komen rata-rata warganet akui terhibur menyaksikan gelagat pasangan muda ini.

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian menerusi akaun TikTok dengan nama honeymyst3 tersebut:

“Yang suka make up tapi muka cepat berpeluh, macam ni la jadinya…”

“Hahaha cute mak Hayder. Habis melekat make up”

“Lama dah aku duk pikir kalau kita makeup pastu suami nak kiss acana”

“Bape kilo tu dia pakai foundation”

Sementara itu, ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut:

Sumber:HCL, via https://todaynews69

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!