[VIDEO] “Pertandingan Spek Paling Besar” – Gambar Umrah Eina Azman Jadi Bualan Netizen

Pelakon Datin Paduka Eina Azman menyempurnakan nazar mengerjakan umrah buat kali kedua dengan suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden.

Menyempurnakan Nazar

via Instagram Eina Azman

Terdahulu, pasangan itu disahkan positif c0vld-19 pada 31 Ogos tahun lalu yang juga hari ulang tahun ketujuh perkahwinan mereka.


Kata pemilik nama lengkap Ainur Syakina Azman, ketika insan kesayangannya itu bertarung dengan j4ngkitan c0vld-19 sekitar Ogos tahun lalu, dia bernazar mahu kembali ke Tanah Suci selepas Kaiser sembuh seperti biasa.

Berkongsikan Gambar Dan Video Bersama Peminat

Melihat di Instagram miliknya, Eina bukan sahaja menunaikan umrah berdua bersama suaminya sahaja. Kali ini, di turut bersama-sama kakaknya dan juga sahabat suaminya.

Bukan itu sahaja, Eina juga turut berkongsikan kepada peminat video sepanjang perjalanannya menunaikan umrah tersebut.

Mendapat Perhatian Netizen

via Instagram Eina Azman

Perkongsian tersebut mendapat perhatian dan pelbagai reaksi dari netizen. Rata-rata memuji dan bersyukur melihat perjalanan Eina dan suami menunaikan umrah.


Selain dari itu, netizen juga turut mempersoalkan ‘fashion’ ataupun cara pemakaian sepanjang mereka menunaikan umrah. Netizen juga turut menyatakan seolah-olah terdapatnya pertandingan kaca mata siapa yang paling besar antara mereka.

Sumber/Kredit : murai.my

Diolah Oleh : Wan Network

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!