Selepas pulang umrah, netizen tegur pemakaian Daiyan Trisha makin menjadi-jadi

Walaupun jarang muncul di kaca televisyen, sebut saja nama pelakon Daiyan Trisha  sememangnya menarik perhatian orang ramai kerana penampilannya yang cantik dan fashionable.

Ramai wanita di Malaysia menganggap Daiyan sebagai idola atau ikon mereka, bukan sahaja kerana kecantikannya tetapi juga kepandaiannya. Bak kata orang, ‘beauty with brain’.

Bagaimanapun, baru-baru ini nama Daiyan menjadi bualan ramai apabila dia berkongsi foto di Instagram miliknya yang dikatakan mencolok mata netizen dengan pakaiannya yang ‘s3xy’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daiyan Trisha (@daiyantrisha)


Menerusi foto yang dimuat naik itu, pelakon yang berusia 28 tahun tersebut memakai pakaian berwarna krim yang jelas menampakkan svsuk tubuhnya sehingga ada netizen yang mengec4mnya.

Menjengah ke ruangan komen, segelintir netizen mempersoalkan matlamat Daiyan ke tanah suci Mekah menunaikan umrah sekiranya masih berpakaian sebegitu. Sementara itu, kebanyakkan netizen turut memuji kecantikkannya yang tidak pernah jemu untuk dilihat setiap hari.

Sumber: Instagram @daiyantrisha
Sumber: instagram @daiyantrisha
Sumber: instagram @daiyantrisha

Terdahulu, Daiyan turut menarik perhatian orang ramai kerana did4kwa melakukan pembed4han hidung untuk menjadikannya kelihatan lebih mancung.

Sumber :hotfm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!