“Saya Kini Bergantung Dengan Ub4t” – Bella Astillah, Terdapat Cecair Di Dahi Kanan

Pelakon dan penyanyi, Bella Astillah telah dimasukkan ke w4d sebuah pusat perubatan di Ampang gara-gara s4kit kepala yang teruk pada Ahad lalu.

Memetik laporan Harian Metro, hasil pemeriksaan Imbasan Pengimejan Resonas (MRI) mendapati bahawa terdapat cec4ir pada bahagian dahi kanannya.


“Saya tidak pernah mengalami migrain atau sakit kepala set3ruk ini. Selalunya kalau j4tuh s4kit saya akan cuba bertahan, tapi ini memang sudah tak boleh nak lawan hingga terp4ksa ke hospit4l.

“Doktor memaklumkan saya mungkin menghadapi mas4lah sinus tapi ketika buat ujian MRI, ada cecair yang menghalang di bahagian kanan d4hi saya.

“Saya kini berg4ntung dengan ubat tahan s4kit dan doktor tidak menyarankan saya melakukan pembed4han kerana baru kali pertama berdepan mas4lah seumpama ini,” katanya.


Menurut Bella, dia bersyukur apabila suaminya, Aliff Aziz bantu menjaga anak-anak sepanjang dirinya dirawat di hospital.

“Sepatutnya Alif ke Singapura untuk bertemu keluarganya hari ini tapi disebabkan saya masih di hospital, Aliff beritahu dia akan berada di rumah menjaga anak-anak. Tiket yang sudah dibeli pun ‘h4ngus’.

“Saya pun tak tahu sampai bila akan dit4han di w4d tapi saya harap mas4lah s4kit kepala ini segera pulih kerana saya dan Aliff baru saja melancarkan muzik video single duet kami berjudul Tetap Di Sini, hari ini.

“Jadi banyak perancangan terp4ksa ditangguhkan seperti sidang media dan aktiviti promosi. Doakan semoga saya segera sembuh,” katanya.

Sumber: Harian Metro,xtra

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!