Baru Je Selesai Pembed4han, Sekali Isteri Zamani Dedah Keadaan Terkini Suaminya “Semoga Dipermudahkan…”

PENYANYI zamani dilaporkan selamat menjalani pembed4han bagi membetulkan tul4ng belakangnya yang melengkung akibat peny4kit skoliosis di sebuah pusat perub4tan di Kuala Lumpur pada Isnin.

Isteri bekas anggota kumpulan Slam itu, Nur Juliana Abd Rani memaklumkan mengenai perkembangan terbaharu itu selain mengucapkan terima kasih atas doa peminat untuk kelancaran prosedur pembed4han berkenaan.

“Syukur Alhamdulillah. Dengan izin Allah Abang Zamani selamat menjalani pembed4han sebentar tadi. Terima kasih atas doa-doa buatnya,” katanya.

zamani 2

Zamani sudah lama der1ta peny4kit tul4ng belakang.

Zamani, 51, dilaporkan menjalani pembed4han berkenaan selama dua jam setengah dan dijangka dibenarkan pulang ke rumah dalam tempoh beberapa hari akan datang.

Berkongsi mengenai pembed4han itu sebelum ini, Zamani menjelaskan dia akan menjalani latihan fisioterapi dan tempoh pemulihan bergantung kepada tahap kekuatan ant1bodi dirinya.

“Menurut kata doktor saya boleh pulih dalam tempoh dua hingga enam minggu. Saya akan menjalani latihan fisioterapi.

“Untuk kembali pulih mungkin ambil masa selama tiga bulan. ia bergantung pada kekuatan antibodi,” jelasnya dalam satu majlis doa selamat yang berlansung pada minggu lalu.

Untuk rekod Zamani mula menghidap peny4kit tersebut sejak 2015 dan keadaan dilihat semakin teruk apabila badannya tidak boleh berdiri tegak ekoran tul4ng belakangnya melengkung.

KOMEN NETIZEN :

Sumber/Kredit : mStar

Diolah Oleh : Wan Network

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!