Manja Dengan Suami, Mas Idayu Dikec4m Netizen ‘Try Hard’ Tunjuk Mesra?

MASIH dalam fasa bulan madu, tetapi penyanyi Mas Idayu sudah dikec4m kononnya terlalu mencuba untuk menunjukkan kebahagiaan dengan suami, Muhammad Sufian Che Isa.

Semuanya gara-gara video yang dikongsikan dalam laman sosial ketika pasangan yang bergelar suami isteri pada 16 September itu mengadakan acara makan-makan bersama kawan-kawan baik di rumah mereka.

Di situlah terjadinya ‘drama’ seorang kawan sengaja disuruh meng4cau Sufian yang leka berbual. Pada masa itulah, Mas Idayu terus menarik lengan sahabatnya itu, kemudian terus berlari mem3luk suaminya.

Apa lagi, terus berd3ntum komen yang mengec4m tindakannya yang did4kwa menunjuk-nunjuk selain terl4mpau mencuba tunjuk m4nja.


Alahai, kasihan pula Mizz Lahar pada selebriti yang selesa membahasakan dirinya mummy itu. Bukan apa, kalau tengok balik video berkenaan, Mas Idayu sekadar bergurau sesama kawan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masidayu Mesnun (@masidayu1001)


Lagi pun, mereka pengantin baharu, inai pun masih merah kat jari tu. Mujur ramai lagi peminat yang seronok tengok gelagat mummy. Kita pun cubalah bagi muka sikit.

 

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!