“Bukan MasaIah Besar?” – lsu G4nggu Rumah Tangga, Puteri Sarah Tidak Setuju Dengan Kenyataan Kazar?

Baru-baru ini, penyanyi dan pelakon, Kazar membuka mulut mengenai 1su anaknya dengan Puteri Sarah selepas sekian lama mendi4mkan diri. Menurut Kazar, apa yang telah terjadi bukanlah perkara yang ‘besar’ dan dia berharap agar Puteri Sarah dan Syamsul Yusof dapat berdamai.

Berikutan daripada itu, Puteri Sarah meminta netizen untuk membincangkan mengenai kenyataan yang dibuat oleh Kazar berhubung bukan masal4h ‘besar’ itu.

Bincangkan

Di Instagram, ibu kepada dua orang cahaya mata ini meminta netizen untuk membincangkan mengenai kenyataan ‘bukan mas4lah besar sangat meruntvhkan rumah tangga orang’.

Menjengah di ruangan komen, segelintir rakan artis dan netizen terhibur apabila ada pihak tidak fah4m mengenai perasaan seorang wanita.


Menurut netizen, Kazar perlu menasihati anaknya terlebih dahulu dan tidak membawa keluar sebarang kenyataan yang boleh meny1nggung perasaan ramai pihak.

Komen

Allahu, Ris4u lah

Bayangkan kalau rumah tangga anak sendiri

Bagi sokongan penuh eh

Sumber : Ohbulan

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!