“VIDEO”‘Raja playb0y’ pernah berkahwin 87 kali, Pernikahan Pertama di Usia 14 Tahun

JAKARTA – Seorang warga emas dari Majalengka, wilayah Jawa Barat digelar ‘Raja Playb0y’ kerana pernah berkahwin sebanyak 87 kali, lapor laman berita Tribunnews kelmarin.

Lelaki  hanya dikenali sebagai Kaan, 61, itu mengaku sedang merancang untuk perkahwinannya yang ke-88 dengan salah seorang bekas isterinya.

Menurut Kaan, dia tidak dapat menolak bekas isterinya itu untuk kembali kepadanya kerana wanita berkenaan amat ‘tergil4-gil4kannya’.

“Saya merancang untuk berkahwin dengan bekas isteri daripada perkahwinan ke-86. Meskipun sudah lama berpisah, perasaan cinta antara kami masih kuat dan saya enggan mempermainkan perasannya.

“Selama ini juga, dia masih ‘tergil4-gil4kan’ saya walaupun usia perkahwinan kami dahulu hanya sebulan,” kata Kaan.

Tambah Kaan yang bekerja sebagai petani, dia mula berkahwin sejak berusia 14 tahun dan gadis pertama yang dinikahinya berusia 16 tahun.

Menurutnya, disebabkan sikapnya yang kurang baik ketika itu, isterinya meminta agar dia dicer4ikan selepas perkahwinan mereka bertahan selama dua tahun.

Disebabkan peristiwa tersebut, Kaan mengaku berasa mar4h kepada bekas isterinya justeru, dia mencari ilmu ‘ker0hanian’ untuk membuatkan ramai wanita jatuh cinta kepadanya.


“Namun, saya tidak mahu melakukan perkara yang tidak elok kepada wanita yang saya kenali dan enggan mempermainkan perasaan mereka.

“Daripada membuat m4ksiat, lebih baik saya berkahwin,” kata Kaan. – Agensi

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!