Lana Nodin Selesai Menjalani Pembed4han Hidung Di Korea Selatan

PETALING JAYA – Pelakon sensasi Lana Nodin secara terbuka mengakui baru sahaja selesai menjalani pembed4han plastik mencantikkan bahagian hidung di sebuah bandar di Korea Selatan.

Menerusi hantaran yang dimuat naik dalam Instagramnya malam tadi, Lana atau nama lengkapnya Mazlina Hasan Nodin membuat perkongsian keadaan wajahnya yang masih berbalut selepas beberapa hari menjalani pembed4han plastik.

“Hari ini hari yang kelima selepas melakukan pembed4han. Tiada bengk4k dan lebam pada wajah saya.

“Paling menakjubkan saya langsung tidak berasa s4kit. Kini saya sudah pun boleh keluar berjalan-jalan. J4hitan pada hidung akan dibuka dalam masa tujuh hari lagi,” katanya.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagain reaksi netizen dan meng3jutkan, ada peminat memuji keterbukaan Lana yang bersikap jujur serta tidak perlu m3nipu soal raw4tan kecantikan yang dilakukan ke atas wajahnya.

“Elok, jujur,” tulis seorang peminat.

Bagaimanapun, video yang dimuat naik dalam Instagram miliknya telah pun dip4dam beberapa minit selepas dikongsikan secara umum. Namun pended4han itu sempat dikongsikan semula dalam sebuah saluran YouTube.


Sebelum ini, pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri itu mel4hirkan rasa rim4s selepas di4sak netizen tentang bentuk hidungnya yang dikatakan semakin pelik.

Lana akhirnya tampil membuat pended4han apabila mengakui pernah melakukan pembed4han membetulkan semula struktur hidungnya yang patah selepas terlibat dalam satu kem4langan motosikal ketika zaman persekolahan.

Katanya, kecederaan itu berlaku selepas dia terj4tuh ketika menunggang motor jenis RXZ sewaktu dalam perjalanan pulang ke rumahnya yang terletak di kawasan felda.

Menerusi pendedahan tersebut, Lana berkata prosedur yang dipanggil rhinoplasty itu akan bertahan selama lima hingga 10 tahun sahaja. – KOSMO! ONLINE

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!