“Saya tak kac4u sesiapa pun, kenapa nak kac4u saya? – Anna Jobling

PETALING JAYA – “Saya tak kac4u sesiapa pun, kenapa nak kac4u saya? Buat apa nak d3ngki dengan orang?.”

Itu persoalan yang tercetus dari bibir pelakon cantik Anna Jobling sekali gus enggan mempedulikan sikap seorang pelakon wanita yang did4kwa membvruk-burvkkan namanya dalam media sosial.

Anna atau nama sebenarnya, Anna Ellisa Gustin Jobling Abdul Rahman juga malas untuk membeb4nkan kepalanya dengan memikirkan perkara remeh-temeh tersebut.

Dia percaya konsep rezeki milik semua orang dan tidak perlu wujud soal iri hati terhadap orang lain.

“Saya tahu perkara ini pun daripada peminat. Saya tak k4cau sesiapa pun, kenapa nak k4cau saya? Buat apa nak d3ngki dengan orang.

“Rezeki tak pernah salah alamat. Saya percaya rezeki masing-masing. Saya tak g4nggu sesiapa, kenapa nak g4nggu saya pula,” soal pelakon asal Melaka itu keliru.

Lebih mengecewakan Anna, pelakon wanita yang didakwa membvruk-bvrukkan namanya itu adalah orang yang dikenali bahkan pernah berlakon bersama sebelum ini.

“Paling buat saya terkejvt kerana saya pernah berlakon dengan dia. Hubungan saya dan dia macam biasa sahaja,” katanya.

Ditanya sama dia berhasrat hendak bersemuka dengan pelakon yang semakin meningkat naik itu, Anna berasakan tiada keperluan untuknya berbuat demikian memandangkan bukan dirinya yang mencetuskan 0nar.

“Saya tak akan sesekali merendahkan diri ke tahap sebegitu.

“Saya akan terus bekerja kuat, berfikiran positif dan sibuk dengan hal sendiri. Ingatlah semakin anda d3ngki dengan orang, semakin sikit rezeki anda.

“Kalau saya berjumpa dengan dia selepas ini, saya akan tetap menjadi diri sendiri. Jika anda d3ngki dengan saya, itu masalah anda, bukan masalah saya,” katanya ketika ditemui usai pementasan pertama teater Maduku Terpaling Kalut di Pusat Seni Persembahan Petaling Jaya (PJPAC) di sini malam tadi.

Selain Anna, 22, teater arahan Azhar Zainal yang dipentaskan bermula 29 September hingga 2 Oktober itu turut menampilkan Azrel Ismail, Puteri Sarah Liyana, Syafiq Naser, Curly Jow dan Aya Amiruddin.

Terdahulu, seorang pelakon wanita did4kwa mempertikaian penampilan Anna yang dijemput menghadiri sebuah program hiburan.

Isu tersebut menjadi perbualan hangat dalam kalangan peminat dan penyokong pelakon drama Melur Untuk Firdaus itu dalam Twitter sebelum diketahui sendiri tuan punya badan. – KOSMO! ONLINE

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!