Penampilan Noh Salleh ‘Catwalk’ Tarik Perhatian Ramai

PETALING JAYA – Seketika menyepikan diri selepas mengumumkan percer4ian dengan Mizz Nina, penyanyi Noh Salleh mencvri tumpuan apabila membuat kemunculan di pentas Minggu Fesyen Kuala Lumpur 2022 (KLFW2022) di ibu negara, semalam.

Pada awal kemunculannya di pentas pentas peragaan, Noh dilihat memegang seb4tang r0k0k yang tidak diny4lakan dalam sebuah video TikTok yang tul4r.

Vokalis Hujan itu juga dilihat membuat aksi cuba meminta pem3tik rok0k daripada hadirin yang berada di hadapannya sebelum meneruskan langkah sambil meletakkan rok0k tersebut di mulutnya.

 

Biarpun tidak diny4lakan, penampilan penyanyi berusia 38 tahun itu tetap tidak disenangi banyak mata dek kel4kuan yang disifatkan tidak sesuai dilakukan dalam acara nasi0nal.

Lebih mengecew4kan, perbuatan tersebut sememangnya dil4rang dilakukan di tempat awam dan akan menjadi contoh tidak baik terutama buat golongan muda.

Pada acara tersebut, Noh atau nama lengkapnya Mohammad Noh Salleh, melakukan ‘catwalk’ memperagakan koleksi pakaian jenama Show Super Sunday.

Video tul4r berkenaan pantas menuai perhatian netizen yang rata-ratanya meluahkan pelbagai reaksi melihat tindak-tanduk penyanyi itu yang selamba memegang rok0k di hadapan ramai orang.

Ada netizen yang terk3jut melihat diri Noh sekarang yang did4kwa sedang member0ntak selepas ujian percer4ian yang melanda hidupnya bersama Mizz Nina.

“Noh berper4ng dengan dirinya, masih mencari identiti,” tulis seorang netizen.

Bahkan ada juga yang menyifatkan inilah kehidupan yang dimahukan Noh sekarang selepas bercer4i.

“Dia sudah beb4s sekarang. Jadi diri sendiri, ya,” kata netizen lain.

Tidak kurang juga, ada netizen meluahkan rasa sed1h melihat kehidupan penyanyi itu yang sedang bergelvt dengan uji4n hidup dialaminya.

“Sed1hnya, Allah tengah uj1 dia,” komen netizen.

Sebelum ini, Noh pernah mencetus sens4si g4ra-g4ra selamba menghis4p rok0k elektr0nik ketika ditemu bual media dalam sebuah acara sekitar Julai lalu.

Noh yang pada ketika itu ditanya tentang spekvlasi keretakan rumah tangganya bersama Mizz Nina menghembuskan as4p rok0k elektr0nik di hadapan wartawan yang mengervmuninya.

Beberapa minggu selepas itu, Noh dan Mizz Nina mengejvtkan peminat apabila mended4hkan sudah berpis4h menerusi perkongsian dalam Instagram masing-masing pada 4 Ogos lalu.

Pasangan itu berkahwin pada 2 Julai 2011 dan tidak dikurniakan cahaya mata tetapi mereka mengambil seorang anak angkat bernama Musa sekitar April lalu. – KOSMO! ONLINE


Sumber :KOSMO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!