“tidak sedar bilakah kejadian berlaku”- Anna Jobling

PUCHONG – Pelakon Anna Jobling bersimp4ti dengan aktor lawannya dalam drama popular Melur Untuk Firdaus, Meerqeen yang dikec4m tervk netizen selepas tul4r video saling berb4las c1uman di d4hi dan p1pi bersama pelawak Indonesia, Kiky Saputri.

Anna yang turut berada di lokasi kej4dian ketika menghadiri program hiburan di Indonesia bersama Meerqeen berkata, dia tidak sedar bilakah kejadian c1uman tersebut berlaku sehinggalah pelawak itu memuat naik video terbabit dalam Instagram dan TikTok peribadi miliknya.

“Saya memang berada di sana ketika itu, tapi saya tidak nampak apa yang mereka lakukan sebab keadaan di sana terlalu ramai.

“Walaubagaimanapun saya simp4ti dengan Meerqeen sebab dia bukan berniat tidak baik, cuma benda itu nak berlaku dan bukan sesuatu yang bvruk. Malah kami mencipta banyak memori manis di sana.

“Kadangkala kita tak tahu apa yang akan berlaku. Ditambah pula dengan perasaan teruja sepanjang berada di Indonesia,” katanya ketika ditemui pada majlis pelantikannya sebagai duta produk jamu Mutyara di Puchong, semalam.

Menurut Anna, 22, biarpun kadangkala suk4r mengawal keadaan ketika dikerumuni peminat, namun dia sentiasa mengambil langkah berhati-hati kerana tidak mahu dikec4m.

“Ketika berada di Indonesia kebanyakan peminat wanita meminta izin untuk memeluk Meerqeen. Bagi saya itu adalah perkara yang patut dilakukan bagi mengh0rmati dan menj4ga batas.

“Namun, kadangkala perkara itu terjadi di lu4r kaw4lan kerana berlaku dengan cepat dan tidak sempat hendak berfikir panjang. Ibaratnya tidak sempat hendak bernafas dan kemudian baru tersedar.

“Tapi saya akan sentiasa mengingatkan diri agar berh4ti-h4ti apabila membabitkan soal pergaulan sebab tidak mahu menerima kec4man tervk.

“Cuma saya mungkin beruntung sebab majoriti peminat adalah dalam kalangan wanita dan tidak menjadi satu masalah besar,” kata Anna.

Semalam, kec0h dalam media sosial apabila sebuah video menunjukkan Meerqeen menc1um d4hi Kiky Saputry yang kemudian membalas semula dengan menc1um kembali pipi pelakon itu.

Tindakan pelakon itu menuai rasa kecew4 peminat dengan tindakan ber4ni m4tinya yang kes4l kerana dia bertindak melakukan perbuatan sedemikian.

Aksi berkenaan yang dimuat naik Kiky, 28, dalam Instagram dan TikTok peribadi miliknya kemudian menjadi tul4r sehingga mendapat pelbagai re4ksi, terutama dalam kalangan peminat Meerqeen. – KOSMO! ONLINE

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!