Raja Ilya Akui Pernah Anggap Punya Anak Itu Menyus4hkan

Pelakon, Raja Ilya membuat satu perkongsian di Instagram mengenai tanggapannya terhadap memiliki cahaya mata ketika masih bujang.

Pernah Anggap Punya Anak Itu Menyus4hkan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raja Ilya (@rajailya)


Menerusi hantaran di Instagram, Raja Ilya menyatakan bahawa ketika masih bujang, dia sentiasa beranggapan mempunyai anak itu adalah menyus4hkan dan akan memeningkan kepala apabila b4yi men4ngis dan meng4nggu waktu tidur.

“Bila bujang selalu fikir ada anak ni menyus4hkan , sus4h kan hidup sendiri, sus4h kan b4dan nak meng4ndung, nak kena jaga figure, nanti anak buat h4l bikin s4kit kepala.

Bila diorang bayi suka men4ngis tak tentu pasal dan kac4u tidur and so on.”-Tulis Raja Ilya

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raja Ilya (@rajailya)

“Tapi Bila Dah Ada Anak…”

Walaubagaimanapun, Raja Ilya mengakui kesemua tanggapan tersebut salah apabila sudah mempunyai anak kerana dirinya sentiasa merasakan ianya baik-baik sahaja walaupun terp4ksa berjaga lewat malam dan berlaku perubahan pada bentuk tubuh badannya selepas bers4lin.

“Tapi bila dah ada anak baru rasa semua tu salah. How joyful they are. Walaupun 10 kali bangun tengah malam, bad4n l3tih, perut boroi, rutin hidup tak sama dah tapi sesuatu tentang mempunyai anak. Semua rasa macam ‘it’s okay, i’m fine”-Kongsi Raja Ilya

Dalam pada itu, pelakon filem Appalam turut menitipkan rasa syukur dengan kehadiran b4yi perempuan, Talita Love Garret yang telah memberikan sinar dan dan kegembiraan dalam kehidupannya dan suami.

 

Sumber :murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!