“Saya ada kriteria sendiri…..” Lelaki harus punya mimpi besar – Luna Maya

SELEBRITI cantik, Luna Maya diketahui memiliki jutaan peminat di Indonesia. Biarpun pernah hampir menamatkan riwayat hidup lantaran video aks1 asm4ranya bers4ma kek4sih iaitu penyanyi, Ariel Noah terseb4r lu4s sekitar 10 tahun lalu, wanita berusia 38 tahun itu perlahan-lahan b4ngkit sehingga kembali disayangi ramai.

Ketika usia yang semakin matang, Luna tidak boleh lari daripada menjadi perhatian khalayak yang sentiasa menduga status hatinya, sama ada sudah temui pengganti selepas pvtus cinta dengan Reino Barrack.

Menerusi satu temu bual bersama pengacara Adiezty Fersa menerusi YouTube, Luna mengakui masih tidak tiada teman lelaki kerana belum menemui calon yang selayaknya.

“Saya ada kriteria sendiri yang belum ditemui. Saya wanita yang bekerja ker4s untuk capai segala cita-cita. Jadi saya mencari seorang lelaki lebih ker4s usahanya berbanding saya.

“Saya tertarik pada lelaki mempunyai matlamat dan mimpi yang lebih besar dalam hidupnya. Sebab saya juga begitu,” ujar Luna.

Pelakon yang pernah membintangi filem 30 Hari Mencari Cinta itu turut mengakui dirinya seorang yang suka mengawal keadaan dan mahukan seorang lelaki yang boleh mengikuti kem4huannya.

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!