“Anak-anak Azah semua elok rupa. Kacak,” Anak Azah Aziz dapat pujian netizen

BARU-BARU ini bekas pelakon dan juga model terkenal Azah Aziz yang kini menetap di Kanada pulang ke Malaysia bersama ahli keluarganya untuk bercuti.

Sudah alang-alang balik, Azah tak melepaskan peluang untuk bertemu dengan sahabat karibnya iaitu pelakon yang juga penyampai radio, Sharifah Shahira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Norazah Aziz (@azahmontreal)


Apa yang menarik perhatian, bila tengok ketampanan wajah ketiga-tiga anak lelaki Azah iaitu Aaron, Ryan dan Justin yang masing berusia 23, 16 dan 13 tahun.

Rasa nak gvgur iman Diva. Netizen pula jangan cakaplah, masing-masing memuji wajah kacukan ketiga-tiga anak bujang pelakon yang pernah membintangi drama Cinta Korporat itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Norazah Aziz (@azahmontreal)


Mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi? Dah ibunya cantik, bapanya mula ‘mat salih’ kacak, tentulah ‘menurun’ pada wajah anak-anak.

Bukan itu sahaja, ramai juga mengus1k mana tahu Azah dan Shahira boleh jadi besan suatu hari nanti memandangkan pengacara kelakar itu juga mempunyai anak d4ra yang cantik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Norazah Aziz (@azahmontreal)


“Anak-anak Azah semua elok rupa. Kacak,” puji seorang netizen.

“Kacak-kacak belaka anak-anak Azah,” kata seorang lagi peminatnya.

“Boleh jadi besan Azah dan Shahira,” usik seorang pengguna Instagram.

Amboi belum apa-apa lagi ramai dah bagi cadangan. N4kal tau netizen! Sekadar info, Azah mendirikan rumah tangga dengan Daud Leroy Abdullah dan mereka sekeluarga kini menetap di Montreal, Kanada.

 

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!