“Majlis awal bulan 1 tahun depan”- Ryan Bakery kongsi cerita di Melet0p

Selepas namanya menjadi sebutan ramai di media sosial dan begitu popular di aplikasi TikTok dengan content yang mengimbau zaman kanak-kanak dan persekolahan mencetuskan Ryan Bakery tidak henti-henti tarik perhatian malah dicari oleh peminatnya untuk ditonton content dihasilkan.

Mana tidaknya, begitu kena dengan kehidupan warganet. Malah baru-baru ini trademark Ryan Bakery mencetuskan video mengikuti filem Mat Kilau turut mendapat perhatian dengan plot twist dihasilkan lalu meraih jutaan tontonan.

Walau bagaimanapun, pada malam tadi pula kemunculan Ryan Bakery di rancangan Meletop sebagai tetamu jemputan cukup menghiburkan ramai apabila juga dapat mendengarkan kisah dirinya yang diceritakan mengenai nama, idea content yang telah dilakukan dan sebagainya.

Menjawab soalan gandingan pengacara Nabil Ahmad dan Sherry Alhadad mengenai idea content dihasilkan yang begitu kena dengan segelintir warganet, Ryan Bakery berkata dia merupakan seseorang yang berkawan dengan golongan berusia dan budak budak malah ibunya pula mengasuh kanak-kanak.

Dalam pada itu, Ryan Bakery juga sempat berkongsi kisah yang baru-baru ini vir4l apabila dia mendapat gift mewah yang mengejvtkan ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryanbakery (@ryanfahmibakery)


Selain soalan-soalan berkenaan, Ryan Bakery juga sempat menjelaskan kisah sebenar namanya itu di rancangan Melet0p. Kehadirannya di rancangan berkenaan bagaimanapun membuatkan ramai peminat senang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryanbakery (@ryanfahmibakery)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryanbakery (@ryanfahmibakery)


“The real content creator yang deserved semua ni…”

“Harap tahun depan Ryan boleh join Muzikal Lawak Superstar”

“Mula mula ingatkan…”

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL, via https://www.atozsangbad

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!