Ribuan Warganet Berdekah Dengan Telatah Shuib Sepahtu & Ryan Bakery

Kalau kita scroll TikTok tentu ruangan fyp kita dipenuhi dengan pelbagai jenis content namun antara yang digemari ribuan pengguna juga content dilakukan oleh individu bernama Ryan Bakery. Namanya ini sangat familiar buat ramai pengguna aplikasi berkenaan.

Namun begitu, siapa menyangka pula Ryan Bakery muncul dalam sebuah video content daripada pelawak terkenal, Shuib Sepahtu di ruangan akaun miliknya sehingga dengan pantas ia ditonton jutaan kali.

Melalui rakaman yang dikongsikan ini, Shuib Sepahtu dengan iklan perniagaannya BubbleBee ini berhasil mencvri tumpuan ramai wargamaya yang tertarik dengan gandingan dia dan Ryan Bakery.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)


Malah ramai tidak menyangka gandingan antara Shuib Sepahtu dan Ryan Bakery itu sehingga ribuan pujian dan komen-komen positif ditinggalkan ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Hantaran  video dikongsikan Shuib Sepahtu di akaun TikTok miliknya itu ternyata kurang 24jam dikongsikan terus pantas gelagatnya bersama Ryan Bakery itu menghiburkan ramai dengan diruangan komen juga lebih 16 ribu reaksi diterima mereka yang ada antaranya juga tidak menyangka dengan plot twist di akhir video itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryanbakery (@ryanfahmibakery)


“Hahaha lagu pun nak buat aku senak gelak”

Shuib

“Collab yang tak sangka diperlukan”

IMG_20220721_092617“Yang sed1h tak jadi sed1h, letak la…”

Shuib“Pergh laju gil4 view dengan like”

IMG_20220721_092642

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryanbakery (@ryanfahmibakery)


Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL, via https://www.atozsangbad

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!