‘Gambar 4 Tu’- Aina Abdul Muat Naik foto, Sekali Pinggang Aina Abdul Jadi Perhatian

Penyanyi popular dan berbakat besar, Aina Abdul, yang kini sedang sibuk menjalani latihan bagi menjayakan konsertnya A Night With Aina Abdul 2.0 (ANWAA 2.0) yang akan diadakan pada hujung minggu ini, mencvri perhatian warganet menerusi satu perkongsiannya di Instagram.

Pinggang Ramping

Salah satu hantaran yang dikongsikan  Aina di Instagram nya menarik perhatian ramai, di mana antara beberapa gambar yang dimuatnaik penyanyi berbakat ini di media sosialnya membuatkan warganet terg4mam.

Aina menunjukan gambar pinggangnya, di mana saiz pinggang penyanyi ini dilihat semakin kecil dan ramping berkat atas usaha kerasnya dengan melakukan senaman secara konsisten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AINA ABDUL (@ainaabdul)

Netizen Terk3jut Lihat Perubahan Aina

Muatnaik gambar yang dikongsikan Aina ramai warganet yang memberi komen dengan meluahkan rasa terk3jut melihat perubahan pada penyanyi popular ini dan memujinya memiliki pinggang yang kecil seperti kerengga.

“Gambar 4 tu yang (emoji terk3jut)”

“Pinggang kerengga”

“Yeah” komen mereka

via Instagram Aina Abdul

Terdahulu, Murai MY melaporkan bahawa  Aina bakal menggayakan 10 persalinan busana yang extravaganza untuk konsert sulungnya nanti.

Bagi yang ingin mendengar sendiri persembahan hebat dan lagu-lagu nyanyian  Aina di Istana Budaya pada hujung minggu ini, anda boleh membeli tiket dengan menghubungi Azrul pada 017-300 6531 atau menerusi ticket2u.com.my

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AINA ABDUL (@ainaabdul)


Sumber :murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!