Fizi Ali dinasihat agar mengikut cara Sharnaaz & Erra Fazira

BEBERAPA hari lalu, kec0h dalam media sosial apabila Fizi Ali mengeluarkan kenyataan berbaur am4rah dan seperti melepaskan ger4m terhadap seorang wanita. Dipercayai bekas isterinya, Shakilla Khoriri.

Tindakan Fizi kur4ng disenangi ramai kerana perkara peribadi sebegitu tidak sepatutnya dimuat naik dalam media sosial seterusnya dikongsi kepada umum.

Walaupun ramai bersimpati dengan lu4han Fizi, dia dinasihatkan untuk menjaga a1b sendiri dan keluarga serta tidak perlu terlalu terbuka berkongsi hal dalam kain dengan orang ramai.

Tidak kurang juga ada yang menasihatkannya agar mengikut cara Sharnaaz Ahmad dan Erra Fazira yang tidak pernah membvrukkan bekas pasangan mereka dalam media sosial.

“Belajarlah seperti cara Sharnaaz. Tak pernah burvkkan bekas isteri selepas bercer4i,” komen netizen.

“Berg4duh dalam media sosial tak dapat selesaikan apa-apa. Contohilah Erra, masing-masing menutup cerita dan tidak membuka a1b,” kata seorang lagi pengguna TikTok.

Bagi Diva, setiap mas4lah ada jalan penyelesaian. Jangan terlalu berkongsi kisah peribadi dalam media sosial, ris4u perkara positif menjadi neg4tif pula.

 

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!