“Tersed4k aku teng0k”- Neelofa k0ngsi resepi air masuk ‘fyp’

Pengacara dan usahawan terkenal, Neelofa nampaknya sekali lagi  menjadi perhatian ramai apabila salah satu video terbaharu dikongsikannya di aplikasi TikTok menjadi tul4r sekali gus dengan cepat masuk keruangan fyp atau for your page.

Ini kerana dalam video Neelofa yang merasa ragu-ragu jika sama ada akan menjadi perhatian ramai atau tidak ini mencetuskan content di akaun TikTok miliknya mencuri tumpuan ribuan pengguna dan peminat.


Neelofa dilihat berkongsikan video resepi istimewa air yang dihidangkannya buat suami, Haris Ismail yang mana hanya ringkas disediakan.

Resepi air Neelofa ini bagaimanapun menarik perhatian pengguna air Ribena yang ingin mencuba langkah-langkah mudah yang dicampurkan dua jenis perisa iaitu strawberry dan blackcurrant.

 

 

Perkongsian Neelofa dengan kapsyen, “Fyp ke tak ni? Adui,” menyebabkan ruangan komen juga meriah ditinggalkan ratusan reaksi dengan resepi air dikongsikannya itu selain bahan-bahan digunakan oleh ibu kepada seorang cahaya mata itu turut menerima komen seloroh ramai.

“Bila tengok Ribena, ohh affordable lagi sampai ke botol evian tu, dahlaa”

Neelofa“Jangan tanya kenapa ribena habis”

Neelofa“Habislah lepasni ribena pulak out of stock. Neelofa punya pasal vir4l semua nanti ikut”

Neelofa

IMG_20220612_185140“Kak Lofa kacau air masak pun fyp, apatah lagi stokaren ni”

IMG_20220612_185230

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL, via https://news131media

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!