Takkan tk pandai beza b1natang dengan manusia??- Yusuf Azmi Mahu Bersemuka Dengan Diva AA

Baru-baru ini, Pengerusi Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) Yusuf Azmi menghadiri rumah terbuka menerusi video yang dikongsikan di akaun TikTok berjumpa dengan rakan-rakan yang sudah lama tidak dijenguk olehnya disebabkan keadaan pand3mik.

Dikecam Diva AA

‘Gelvpuhhh kebvlur ke open house?’

‘Siap berpeluk sakan?’

‘Sedang c0vld 19 still menggil4?’

Video Yusuf Azmi tersebut mendapat perhatian daripada Diva AA atau nama sebenarnya Azwan Ali. Diva AA kec4m tindakan Yusuf Azmi kerana berp3lukan walaupun peny4kit c0vld-19 baru sahaja reda dan menggelarkan Yusuf Azmi sebagai ‘b*bi t0nyok’.

Mahu berjumpa depan-depan dengan Diva AA 

Via Instagram
yusufazmi_s1m

‘Ini ke cara kamu (Azwan Ali) nak kr1tik? Takkan tak pandai beza binatang dengan manusia??’

‘Ni juga bukan soal KEBvLUR nak open house! Tapi ini adalah kasih sayang dua sahabat, hanya untuk meraikan..’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yusuf Azmi (@yusufazmi_s1m)


Respons hangat daripada Diva AA juga mendapat perhatian daripada Yusuf Azmi sendiri. Menerusi video yang dimuat-naik di Instagram, Yusuf Azmi menerangkan bahawa dirinya sudah menjalani ujian saringan c0vld-19 sebelum berjumpa dengan rakan-rakannnya. Yusuf Azmi juga mahu bersemuka dengan Diva AA setelah memanggil dirinya dengan gelaran yang tidak s0pan.

Netizen setuju dengan tindakan Yusuf Azmi ingin berjumpa dengan Diva AA kerana mereka juga berasa bahawa Diva AA sudah keterlaluan dalam memberikan kr1tikan dan memohon Yusuf Azmi untuk bersembang secara baik dengan Diva AA.

 

Sumber :murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!