UstazKazlm Ded4hCerlta Sbenar Psal SakltBliau. Trkejut NabilBila Lhat BuangS0lekan Masa Llve

Kuala Lumpur – Penceramah bebas, Datuk Kazim Elias berkata, seorang individu pernah datang dan mem0hon ma4f kepadanya ketika beliau menghidap peny.akit mi.steri dipercayai dis.ihir.

Kazim atau lebih dikenali Ustaz Kazim berkata, individu itu mengaku menjadi orang suruhan kepada pihak yang menyi.hirnya sehingga beliau mengh1dap m.asalah kes.ihatan dan mlu berhadapan dengan orang ramai.

Bagaimanapun, katanya, beliau tidak bertanya kepada individu yang memohon ma4f tersebut mengenai siapa melakukan perbuatan sy.irik itu terhadapnya.

Semasa saya s.akit, ada orang datang jumpa saya minta m4af dan dia kata dia hanya disuruh buat benda-benda itu, saya maafkan dia.

Tetapi saya tidak tanya kepada dia siapa yang suruh dia buat benda itu kerana saya tidak mahu apabila saya jumpa orang itu, saya nak m.arah kepadanya,” katanya.

Ustaz Tampil Live Program Meletop

Umum diketahui, sejak akhir-akhir ini pendakwah terkenal Datuk Mohd Kazim Elias mendapat perhatian ramai di media sosial selepas berkongsikan peny.akit m.isteri yang dihadapinya.

Malah perkongsian Ustaz Kazim Elias itu menerima pelbagai komen positif mahupun sebaliknya namun secara eksklusif terbaharu di rancangan Meletop, Ustaz Kazim Elias hadir menceritakan keadaannya kepada umum.

Ustaz Kazim Elias dalam temubual dirinya bersama pengacara Meletop, Nabil Ahmad dan Elly Mazlein men.afikan ia satu ma.rketing atau sekadar propa untuk filem malah peny.akit m.isteri dihadapinya juga difahamkan sejak tahun 1997 sehingga sekarang.

Walau bagaimanapun, meskipun keadaan kesi.hatannya sedemikian namun ia tidak menjadi pengh4lang buat Ustaz Kazim Elias berdakwah dan dia tetap ingin meneruskannya, kongsi pendakwah ini lagi di Meletop.

Ustaz Kazim Elias juga sanggup membuang makeup di wajahnya demi menunjukkan keadaan sebenar dialaminya malah ia turut meng3jutkan buat Nabil Ahmad dan Elly Mazlein yang dapat melihatnya dengan lebih dekat.

Ujar Ustaz Kazim Elias di rancangan tersebut, juga dia perlu bangun dan sekurang-kurangnya ketika dia bekerja, dirinya dapat melupakan peny.akit mi.steri dihadapinya.

Namun dalam pada masa sama, Ustaz Kazim Elias turut berkongsi keadaan sebenar dirinya di bahagian wajah dan kedua kakinya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Sumber : HCL/HM via https://live74today

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!