Ramai ‘menti0n’ Mamat lepas Wan Sharmila rakam vide0 trend, “Comelnya”

Kini banyak cabaran yang menjadi trend untuk membuatkan video-video yang dikongsi kepada umum lebih menarik. Cabaran menggunakan lagu latar, Marry Me juga antara yang mendapat sambutan h4ngat tidak kira daripada selebriti mahupun net1zen.

Cab4ran Marry Me tersebut bermula apabila seseorang itu disarung cincin oleh individu yang dikenali mereka lalu menari disamping bagi menunjukkan kegembiraannya sambil menutup muka.

Walau bagaimanapun, Wan Sharmila iaitu pelakon yang kini hangat menjadi perhatian selepas lakonan menjadinya dalam drama 7 hari mencintaiku 3 yang baru sahaja melabuhkan tirai dengan pantas mendapat perhatian ribuan net1zen apabila dia menyahut c4baran trend tersebut.

Wan sharmila

Video Wan Sharmila yang bermula daripada dirinya disarungkan cincin lalu menutup muka disamping beberapa individu yang berbeza dan hanya mengerakkan tangannya sahaja membuatkan ramai tercu1t hati apabila dia tampil dengan gaya tersendiri.

Sehingga menyebabkan ramai berseloroh dengan ‘mention‘ nama akaun popular, MamatGotNoChill atau mamat apabila Wan Sharmila dilihat mengubah trend tersebut.

Ruangan komen video Wan Sharmila itu ternyata turut dipenuhi dengan reaksi net1zen yang memuji style baru dalam melakukan cab4ran trend tersebut yang dilakukan oleh pelakon terkenal dalam memeg4ng watak Sofi itu.

“Comelnya, bagus tak g3lek g3lek…”

IMG_20220525_084745

Wan sharmila

“Ni kalau Mamatgotnochill nampak ni…”

Wan sharmila

“Style baru, kira betul la tu orang fokus kat tangan dia je…”

IMG_20220525_083305

“Bagus dia, tak nak berg3lek…”

IMG_20220525_083320

Selain kisah tersebut yang mencur1 tumpuan umum, ini juga antara kisah-kisah lain disediakan untuk anda seperti berikut:

Sumber:hcl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!