“Ulang Banyak2 kali”- Janna Nick terj4tuh kerusi di ICSYVM

Rancangan I Can See Your Voice Malaysia telah memasuki musim kelima dengan gandingan pengacara terbaru, Izzue Islam dan Ain Edruce. Seperti biasa, penyanyi-penyanyi tanah air dijemput hadir sebagai penyanyi jemputan untuk mengenalpasti sama ada peserta yang mana bukanlah penyamar.

Malam tadi pula, peminat setia I Can See Your Voice Malaysia dapat menyaksikan penyanyi rap wanita popular, Zizie Kirana sebagai penyanyi jemputan manakala dimeriahkan lagi dengan kehadiran beberapa juri seperti pelakon, Janna Nick, Andi Bernadee, Marsha Milan dan beberapa lagi selebriti hebat yang lain.

IMG_20220523_083250

Walau bagaimanapun, selain asyik melayan gelagat Zizie Kirana bersama juri untuk bersama-sama mengenalpasti peserta peny4mar mahupun penyanyi sebenar, di hampir pengakhiran rancangan episod Zizie Kirana ini terjadi pula kejadian tidak disangka-sangka berlaku terhadap Janna Nick.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)


Juri dan pengacara I Can See Your Voice Malaysia bagaimanapun dengan pantas menolong Janna Nick yang dilihat terj4tuh selepas ingin duduk dikerusinya.

Kejadian Janna Nick terj4tuh dan dikongsikan oleh dirinya sendiri ini bagaimanapun mencuit hati ramai apabila Janna Nick turut menulis kapsyen, “S4kit tapi tetap pertahankan… siapa gelak esok cir1t.” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)


Perkongsian rakaman video pendek tersebut nampaknya dihujani dengan ratusan reaksi ramai yang mana kejadian tersebut menarik perhatian ramai penonton ICYVM pada malam tadi.

“Owner post”

Janna

“Aku c1rit b1rit ni, mungkin sebab aku ters4lah gelak”

IMG_20220523_083116

“Bukak2 tv tengok member dah jatuh…”

IMG_20220523_083130

“Takpela Kak Janna benda dah jadi…”

JannaIMG_20220523_083158

Biarpun begitu, selain kisah menarik tersebut yang mencuri tumpuan umum, ini juga antara kisah-kisah lain yang turut dikongsikan buat anda:

Sumber:HCL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!