“Nak ‘P0t0ng’ Perut Pukul 7…7.30 Pagi, D0akan Tilla,” – Syatilla Melvin selamat mel4hirkan b4yi ketiga

Pelakon dan usahawan, Syatilla Melvin malam tadi berkongsi perkembangannya sebelum mel4hirkan anak ketiganya, hari ini.

Menerusi Insta Stories, isteri kepada aktor Shaheizy Sam itu memuat naik video ke yang sudah pun tiba di h0spital kira-kira jam 1 pagi.

“Sekarang pvkul1 pagi. Nak ‘potong’ perut pvkul7… 7.30 (pagi). pvkul1 pagi baru datang ke h0spital. Rasa macam mana?,” seloroh Tilla.

Menerusi perkongsian seterusnya, peserta Dewi Remaja sezaman Neelofa ini turut berkongsikan suasana biliknya.

“Inilah bilik daripada anak first, second sampai anak yang nombor tiga di bilik yang sama. Berdeb4rlah tak boleh nak kata. Ya Allah doakan Tilla.

“Bapak (Sam) sentiasa ada dekat belakang ibu,” katanya lagi. 

Sementara itu, Tilla turut meminta doa yang baik-baik daripada semua yang berjanji untuk berkongsikan wajah permata hati bongsunya buat tatapan peminat.

“Mai tunjuk muka sat, malam satgi nak kena admit dahhhh. Esok pagi nak bok keluaq baby dah!

“Ya Allah tak sabaq. Esok kami update muka baby teroih na. doakan Tilla,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

Syatilla dan Sam mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan mereka turut dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy dan Sarima Samheizy.

Komen netizen:

PELAKON Syatilla Melvin sel4mat mel4hirkan bayi ketiga pagi Isnin bersamaan 8 Syawal di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur.

Berita gembira itu dikongsi sendiri oleh suaminya iaitu aktor Shahiezy Sam dalam satu hantaran di laman Instagram miliknya.

“Alhamdulillah… Selamat melahirkan. Terima kasih atas doa-doa anak semua.

“Anda tengok macam muka bapa ke muka ibu?” ujar Sam yang belum mended4hkan jantina bayi berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shaheizy Sam Samad (@shaheizy_sam)


Sam bagaimanapun menutup wajah dan belum memberitahu jantina b4yi berkenaan.

Menerusi perkongsian tersebut juga, Sam dilihat menemani isteri itu ketika proses mel4hirkan di dewan bers4lin.

Pada Ahad, Sam sempat memuat naik video dia dan isterinya membeli-belah di sebuah pasaraya di sebelum Syatilla dimasukkan ke pusat perub4tan.

Sementara itu, Syatilla pula meluahkan perasaan teruja menyambut kel4hiran cahaya mata ketiga mereka.

“Ya Allah, tak sabar… esok (Isnin) kami update terus muka baby,” ujarnya.

Untuk rekod Sam dan Syatilla mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan turut dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syeriv Samhiezy, 5, dan Sarima Samhiezy, 2.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: MH, mstar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!