[Video] Gelagat Shariq Gabriel ‘dik0kak’ Chacha Maembong buat ramai terhibur

Kerenah pagi Syawal sememangnya paling diingati oleh setiap ahli keluarga. Pastinya pelbagai ragam akan keluar memandangkan bukan senang untuk seluruh ahli keluarga berkumpul bersama-sama.

Hal ini turut dialami sendiri oleh keluarga besar selebriti terkenal, Emma Maembong apabila berkumpul bersama adik-beradik yang lain untuk saling bermaafan di pagi Aidilfitri.

Drama pagi raya
Namun begitu, menerusi perkongsian yang dibuat oleh satu akaun Tlk Tok dikenali sebagai Jimbo, dia telah memuat naik ‘situasi’ panik apabila adik kepada dramatis terkenal yang juga pelakon berbakat, Chacha Maembong yang diglgit kvat oleh anak kepada Emma.

Situasi lucu itu telah menjadi bahan gelak netizen kerana dapat dilihat Chacha yang berusaha menahan s4kit dig1git oleh Shariq Gabriel selepas bersalaman dengan ibunya sambil meminta maaf secara terjerlt-jerlt.

Giglt tak nak lepas tu. Emma yang dilihat cuba membantu melepaskan g1gitan anaknya turut tergelak sama apabila mendapati Chacha sedang berusaha melepaskan diri dan men4han s4kit selepas diglgit Shariq.

Siapa suruh cakap jerlt, Perkongsian yang dibuat di TlkTok itu telah mendapat respon yang pelbagai daripada netizen yang kebanyakannya terhibur melihat Chaca kesakltan.


Ada juga daripada mereka memahami perasaan Chacha apabila menjadi ‘makcik’ yang mempunyai ramai anak buah dengan pelbagai kerenah yang kadang kala mencuit hati ramai.

Emma pun pelik kenapa Chaca saklt tangan lepas salam2

Dia marah la tu sebab makcik dia m4rah mummy

Ada yang pernah alami sama

Sumber : omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!