“Macam Anak Patung”- Kecantikan Wajah Anak Dara Que Haidar Jadi Bualan Ramai.

Si cantik manis,Tengku Ratu Haidar yang juga anak kepada pelakon, Que Haidar dan ibunya Linda Jasmine, seorang jurulatih tarian ini mewarisi kecantikan dari orang tuanya. Selain dari kecantikan yang memukau, Ratu juga turut memiliki bakat tarian sama seperti ibunya.

Que Haidar bersama isterinya
Que Haidar bersama isterinya

Gadis ini nampaknya sering sahaja mencuri perhatian warganet. Terbaharu satu video TikTok yang dimuat naik menerusi akaun bapanya, Que Haidar telah meraih mata umum. Dalam rakaman itu kelihatan Tengku Ratu Haidar sedang miming sebuah lagu dan turut muncul bersama bapanya sendiri.

Berikut adalah perkongsian rakaman yang memaparkan Que Haidar dan anak daranya yang telah mencuri perhatian warganet ini:

Wow, memang cantik sungguh anak selebriti seorang ini! Ada aura seorang bintang! Apa-apa pun perkongsian rakaman Que Haidar dan anak daranya ini telah meraih lebih 400 ribu tontonan dan 45 ribu likes.

Disebabkan rakaman ini, ada netizen akui paras rupa Ratu ada mirip beberapa selebriti Hollywood, salah seorangnya adalah Selena Gomez. Berikut antara yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Dia sangat cantik, MashaAllah. Dah macam Selena Gomez

Anak que haidar 5

“Taylor Swift Malaysia”

Anak que haidar 4

“Muka dia macam anak Bella Twillight”

Anak que haidar 3

“Cantik sungguh anak dara dia wei”

Anak que haidar 2

“Cantikkk dah besar macam mmy dia”

Sumber: HCL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!