Akhirnya, Noorkhiriah Tampil Beri Penjelasan Tentang 1su Cvkur Ken1ng

Pelakon, Noorkhiriah tampil memberikan penjelasan selepas tular berita lamanya mengenai dirinya yang pernah mencvkur keningnya suatu ketika dahulu.

Kisah Lama Diungkit Kembali 

Menerusi hantaran di Instagram. Noorkhiriah menjelaskan bahawa kisahnya pernah mencvkur kening itu adalah kisah lama yang diungkit kembali.

“Lah..lama sangat dah tapi UP balik..”-Noorkhiriah

Menegur Etika P0rtal Terkenal

Tambahnya lagi, dia turut menegur portal terkenal yang dikatakan tidak beretika kerana tidak bertanyakan padanya terlebih dahulu padahal 1su itu sudah terlalu lama.

“Kita kan ada adab apa salahnya sebagai penulis tanya dulu. Sedangkan story tu dah berkurun lama. Mana etika kerja yakni menced0k tanpa tanya terlebih dahulu

Tak masai ko kena hent4m dan dalam masa yang sama dapat pahala free. Terima kasih ya.”-Noorkhiriah

Netizen Tak Perasan Kisah Lama Atau Baru

Pelakon yang popular menerusi drama Nur ini turut memberitahu bahawa tidak semua netizen akan menyedari dengan kisahnya itu masih baru atau sudah lama kerana mereka hanya komen mengikut pandangan masing-masing.

“Tak semua netizen perasan benda ni baru atau lama. Dorang hanya komen ikut pandangan masing-masing tapi p3dih laa..”-Noorkhiriah

Di akhirnya hantaran nya di Instagram, Noorkhiriah turut menitipkan pesanan buat pihak terlibat untuk bertanyakan pada dirinya terlebih dahulu.

 

Sumber :murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!