Netizen terkedv macam teng0k cermin , Aedy Ashraf akhirnya ‘jumpa’ kembar vir4l

Pelakon, Aedy Ashraf bukanlah nama yang asing lagi sebagai anak seni yang sentiasa memberikan kesan terhadap lakonannya di kaca televisyen kepada penonton. Sehinggakan dia antara pelakon yang begitu mendapat perhatian sejak muncul dalam drama Kisah Cinta Kita.

Walaupun begitu, pasti anda masih ingat akan seorang kembar Aedy Ashraf yang mana telah viral kerana persamaan wajah mereka yang dalam pada masa sama mengundang netizen turut terkedv.

Aedy (18)

Namun begitu, terbaharu mereka akhirnya bersama viral di media sosial. Ini kerana Aedy Ashraf dilihat akhirnya ‘jumpa’ dengan kembar dirinya itu sehinggakan masuk ke ruangan fyp atau for your page di aplikasi popular, TikTok.

Menerusi live di Instagram, ribuan mata dilihat telah menonton mereka dan ada yang mengatakan keliru dengan kedua-dua lelaki tersebut apabila lelaki yang tular itu dikatakan juga boleh berlakon cerita kembar bersama Aedy Ashraf.

Perkongsian video oleh akaun atas nama, seronokselalu di aplikasi TikTok tersebut mengundang perhatian ramai dengan dalam pada masa yang sama ditinggalkan ratusan reaksi terkedu netizen yang tidak menyangka mereka benar-benar mempunyai begitu banyak persamaan.

“Dia macam eh aku tengok cermin ke? HAHAHA”

IMG_20220421_063349

“Laa aku ingat yang bawah tu dia”

Aedy

Aedy

“Asenya kembar ni, terpis4h duluuu dulu kala”

IMG_20220421_063421

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL,via https://news131media

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!