“Aku bukan tak kenal kau perempuan”- Bek4s kawan ded4h perangai Ira Kazar

Pended4han yang dibuat oleh Puteri Sarah Liyana berkenaan rumah tangganya yang diganggu oleh selebriti muda, Ira Kazar baru-baru ini agak mengejutkan ramai.

Puteri Sarah juga sempat mempertik4ikan tindakan tidak berm0ral anak kepada pelakon senior, Kazar Saisi itu yang tak pvtus-pvtus mengg4nggu suami orang sedangkan dia sudah mempunyai teman lelaki.
“Yang penting laki tu hot dan kaya”

Oleh sebab itu, seorang wanita yang memperkenalkan diri sebagai ‘bekas’ kawan kepada Ira telah tampil mended4hkan perangai sebenar selebriti muda itu yang dikatakan menjadi punca perg0lakan rumah tangga antara Puteri Sarah dan suaminya hampir 3 tahun.

Menurut wanita dikenali sebagai miraabakri yang dikongsikan melalui Insta Story, dia telah mengenali Ira Kazar sejak 19 tahun lalu.

“Takkan lah tiba-tiba Syamsul terhegeh-hegeh kat kau. Siapa kau? Benda takkan jadi kalau kau tak tawar sesuatu.
“Aku bukan tak kenal kau perempuan. Kau kalau bab benda macam ni kau laju je. Yang penting laki tu hot dan kaya. Kau psik0 mamat tu, kau acah orang kejar kau pula,” tulisnya.

Simpati terhadap nasib Puteri Sarah
Tambahnya, sejak mereka masih berkawan, dia kerap kali men3gur sikap Ira namun langsung tidak diendahkan.

Selepas mengetahui Puteri Sarah telah menjadi ‘m4ngsa’ kepada sikap bekas rakannya itu, dia akui cukup simp4ti dengan nasib yang menimpa pelakon berkenaan memandangkan kerap menerima ugvtan serta g4ngguan daripada Ira.

Kalau kau seks1 tapi perangai macam sund*l, kau ingat orang nak buat jadi bini ke? Kau dah perangkap dia, lagi mahu sembang kuat. Sebab tu aku cakap kerja! Kerja! Sebab bila kerja, kau tak sibuk nak itu ini. Ada duit sendiri,” kata Mira.

Tak reka cerita. Tak ada kena mengena dengan keluarga
Dalam pada itu, Mira sempat menegaskan yang dia sama sekali tidak mereka cerita kerana mendapat sumber yang sahih serta dia sendiri pernah berkawan dengan Ira.

Walau bagaimanapun, dalam hal ini dia tidak mahu orang ramai menyentuh perihal bapa kepada selebriti muda itu kerana pelakon senior berkenaan merupakan insan yang baik serta tidak terlibat dalam permas4lahan yang dibuat oleh anaknya.

Kawan dengan skandal Shuk?
Mira juga mend4kwa Ira berkawan wanita yang pernah menjadi skandal Shuk Sahar dan tindakan mereka meng4nggu rumah tangga orang juga hampir sama.

Biar dia yang cerita…
Dalam perkongsiannya yang lain pula, Mira menyatakan apa yang didedahkan itu bukan fitn4h tetapi kenyataan. Ujarnya lagi, disebabkan Puteri Sarah tidak mahu membuka cerita, biar dia yang ceritakan perkara tersebut dahulu.

Terdahulu, Puteri Sarah ada memberi am4ran kepada Ira Kazar supaya tidak lagi meng4ngu rumah tangganya sedangkan dia  sudah mempunyai teman lelaki.

Puteri Sarah juga meminta anak kepada Kazar Saisi itu menjaga maru4h dan tidak sibvk merebut suami orang yang tentunya sudah mempunyai keluarga.

Nak tahu cerita sebenar pergi ke IG Mira
Menjengah ke ruangan Insta Story Puteri Sarah, dia ada memuat naik kembali perkongsian daripada Mira dan meminta netizen yang mahu tahu cerita sebenar untuk membaca sendiri apa yang ditulis oleh bekas kawan kepada Ira.

Walau bagaimanapun setakat ini belum ada kenyataan daripada pihak Ira Kazar memandangkan dia seakan mengambil langkah berdiam diri sahaja.

Suami Puteri Sarah juga masih lagi belum mengeluarkan sebarang penjelasan dan diharap rumah tangga mereka dalam keadaan baik-baik sahaja.

sumber : OMM, via https://celeangle

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!