Farahdhiya – “Saya Rel4 Kahwin Dengan Dvda Berbandlng Suami Orang”

Usianya sudah menginjak 38 tahun, sudah pasti pelakon dan penyanyi, Farahdhiya tidak terlepas dengan soal j0doh dan mendirikan rumah tangga.

Bukan tidak mahu berkahwin, bagaimanapun Farahdhiya berkata dia sering didekati lelaki berstatus suami orang dan awal-awal akan men0lak.

 

“Macam mana saya hendak berkahwin kalau lelaki yang mendekati saya 90 peratus adalah suami orang. Saya bukan cakap besar, cuma saya memang tidak mahu dan akan t0lak awal-awal.

“Itulah mas4lah utama kenapa saya masih belum berkahwin sehingga sekarang. 90 peratus yang datang dekat saya itulah orangnya (suami orang). Saya tidak mahu cakap besar. Cuma saya ada pilihan iaitu tidak mahu berkahwin dengan suami orang (jadi isteri kedua),” katanya.

Farahdhiya berkata dia pernah berkawan rapat dengan lelaki yang merupakan suami orang dan selama itu juga dia berjaya men0lak lamaran mereka. Katanya lagi, dia lebih rela memilih untuk berkahwin dengan lelaki bergelar dvda daripada suami orang.

“Saya masih straight (menyukai lelaki) okay. Saya cakap begitu sebab seseorang pernah tanya saya sama ada saya lesb1an atau tidak sebab tidak kahwin-kahwin lagi. Saya mahu berkahwin, tapi bukan dengan suami orang. Saya lebih rela berkahwin dengan dvda,” katanya.

Farahdhiya meng4kui pernah bercinta dengan beberapa lelaki sebelum ini namun tidak ber4khir ke arah perkahwinan.  Sementara itu, disebabkan dia masih belum berkahwin di usia 38 tahun, Farahdhiya mended4hkan dia pernah dianggap seorang lesb1an.

“Saya pernah bercinta, cuma saya ber4hsia. Tidak perlu saya uar-uarkan perkara yang belum pasti. Walaupun saya berd4rah campuran Inggeris, saya tetap ada rasa m4lu. Saya pernah mengenali beberapa orang lelaki sebelum ini, namun tidak menjadi.

“Saya masih straight (menyukai lelaki) okay. Saya cakap begitu sebab seseorang pernah tanya saya sama ada saya lesb1an atau tidak sebab tidak kahwin-kahwin lagi,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : via https://live74today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!