4 Tahun Der1ta,Pnyanyi ZianaZain Poh0n D0a Orang Rmai, Berltahu Keadaan Terkini Bliau

PETALING JAYA – Penyanyi terkenal Ziana Zain mended4hkan dirinya meng4lami mas4lah g4strik sehingga adakalanya mengganggu jadual pekerjaan dan aktiviti hariannya.

Lebih mengejvtkan, peny4kit yang dialaminya itu bukan satu perkara baharu kerana sudah empat tahun ditanggungnya sejak 2018.

Tidak lagi mahu bertangguh dan membiarkan mas4ah semakin mel4rat, penyanyi Kemelut Di Muara Kasih akhirnya memilih untuk mendapatkan raw4tan daripada p4kar.

“Alhamdulillah dipertemukan dgn @dr.mustafamt. Sebenarnya ini kali kedua berjumpa dengan beliau untuk c0nsultation (rundingan) tentang g4strik.

“Since (sejak) 2018 dah mula rase ada sesuatu yang tak kena dengan diri ini. Perut cepat rasa tak selesa, angin dalam badan yang menyebabkan kesuk4ran bern4fas dan sus4h untuk tidur malam,” tulisnya dalam Instagram.

Pada hantaran sama, pelantun lagu hit Madah Berhelah itu mengakui pernah ke berkunjung ke Institut Jantung Negara (IJN) untuk membuat pemeriks4an lanjut dek memikirkan mas4lah kesih4tan yang dial4mi.

“Hinggakan ada satu hari terpaksa pergi ke IJN untuk pemeriksaan j4ntung. Semua ini banyak meng4nggu urusan harian dan kerja.

“Setelah membuat beberapa pemeriksaan rupa-rupanya ada mas4lah g4strik. Hopefully (harapnya) dengan raw4tan yang diberikan oleh @dr.mustafamt, kesih4tan akan kembali n0rmal dan dapat meneruskan kerja tanpa sebarang mas4lah,” katanya lagi.

Menjengah ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan artis menitipkan doa yang baik-baik buat Ziana agar terus diberikan kesih4tan berpanjangan.

“Semoga kak Diva ZZ diberikan kesih4tan berpanjangan dan boleh melakukan ibadah di bulan Ramadan ini seperti biasa.

“Cepat sembvh kak Ziana. Moga akak terus kuat. Jaga diri. Kami doakan yang terbaik buat akak,” tulis peminat. – KOSMO! ONLINE

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!