Liana Rosli – ‘Kalau 0rang sentiasa berfikir bvruk pakai kebaya pun nampak luc4h’

Petaling Jaya: Usahawan kosmetik kontr0versi, Liana Rosli atau lebih popular dengan panggilan Kak KM sudah beberapa kali menerima tegvran ibunya, pelakon Normah Damanhuri berkenaan perkongsian videonya di Instagram.

Menurut Liana, walaupun ibunya kurang sen4ng dengan video yang dilihat agak sens4si, namun dia melakukannya atas d4sar strategi pemasaran pr0duk.


“Video saya memang asyik kena kec4m dan mak juga kena tempi4s sehinggakan beberapa kali dia minta saya berhenti lakukannya tapi saya minta dia bertenang.

“Saya juga minta dia jangan baca komen atau jangan layan media sosial. Emak memang pantau setiap hantaran saya dan selepas itu akan telefon minta p4dam.

“Jadi saya jelaskan apa yang dibuat adalah urusan kerja dan perniagaan. Saya kata jangan baca komen kerana nanti dia murvng,” katanya.

Kak KM berkata, dia pernah menyekat Instagram ibunya namun bertindak membuka semula baru-baru ini.

“Memang emak sentiasa tegvr saya setiap hari tapi saya seorang yang d3gil. Kalau orang nak kata emak tak pandai jaga anak, pergi lantaklah.

“Kalau bagus, jagalah anak dan emak kau baik-baik,” katanya s1nis ketika hadir menemani ibunya pada pelancaran filem 3 Janda Menawan Dunia di GSC One Utama, Petaling Jaya, semalam.

Terdahulu, Kak KM sering dikec4m warganet kerana paparan video yang mel4mpau di Instagramnya.

Ditanya berkenaan desakan warganet agar penjual produk yang menghasilkan iklan berunsur luc4h dikenakan tindakan di bawah Seksyen 233, Akta Komunikasi dan Multimedia (KMM) 1998, Kak KM berkata, dia tidak melakukan apa-apa kes4lahan.

“Saya hanya jual produk. Kita dengan cara kita sebab yang tul4r itu produk yang saya jual. Cuma bila terangkan cara penggunaannya itu nampak macam luc4h. Kalau orang sentiasa berfikir bvruk, pakai kebaya pun orang nampak luc4h,” katanya.

Sumber: hmetro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!