DSV Ny4nyi Lagu Ku Ikhlaskan Secara Live Di Pentas Big Stage! Tapi Netizan Per4san Benda Lian, Sampai Iqbal Pun Tergel4k

Selepas menjadi bahan bualan beberapa minggu lalu menerusi single terbaharunya, Ku Ikhlaskan, pengasas kosmetik yang juga Presiden Netizen menyerlahkan bakat terpendamnya dengan menyanyikan lagu tersebut secara langsung di pentas akhir Big Stage 2022.

Sungguhpun Vida menerima banyak kec4man, namun dia melihat penerbitan lagu tersebut sebagai satu investment dan dijadikan sebagai medium untuk meraih derm4 sempena kedatang bulan

Ramadan tidak lama lagi.

Dicipta oleh Amy Ukay’s dan lirik oleh Vida sendiri, lagu tersebut mendapat perhatian ramai termasuk barisan artis tanah air yang dilihat menyanyikan semula lagu berkenana mengikut rendisi tersendiri.

Sehingga kini, video muzik Ku Ikhlaskan yang diarahkan oleh Kel Wen menerima sekitar 2.4 juta tontonan.

Dihoskan oleh Alif Satar dan Sherry Al Hadad, penerbitan Big Stage 2022 turut disokong oleh CUCKOO dan OPPO selaku Penaja Utama. Portal Gempak dan aplikasi SYOK turut menghulurkan sokongan selaku Rakan Digital. Manakala ERA pula hadir sebagai Radio Rasmi.

Juara Big Stage 2022 akan membawa pulang wang tunai bernilai RM100 ribu beserta trofi sumbangan Astro. Manakala pemenang tempat kedua dan ketiga pula akan memenangi RM50 ribu dan

RM25 ribu beserta trofi. Untuk pemenang tempat keempat, kelima dan keenam juga tidak akan pulang dengan tangan kosong yang mana masing- masing bakal membawa pulang RM15 ribu,

RM10 ribu dan RM5 ribu beserta trofi.

Ramai Perasan Dato Vida Bukan Menyanyi Live

Selepas menjadi b4han bualan beberapa minggu lalu menerusi single terbaharunya, Ku Ikhlaskan,

pengasas k.osmetik yang juga Presiden Netizen menyerlahkan bakat terpendamnya dengan menyanyikan lagu tersebut secara langsung di pentas akhir Big Stage 2022.

Sungguhpun Vida menerima banyak kec.aman, namun dia melihat penerbitan lagu tersebut sebagai satu inv.estment dan dijadikan sebagai medium untuk meraih derm4 sempena kedatang bulan Ramadan tidak lama lagi.

Dicipta oleh Amy Ukay’s dan lirik oleh Vida sendiri, lagu tersebut mendapat perhatian ramai termasuk barisan artis tanah air yang dilihat menyanyikan semula lagu berkenana mengikut rendisi tersendiri.

Reaksi Orang Ramai

Seni zaman ini murah sangat orang yang bukan ahlinya boleh jadi penyanyi.

Secara je live sora semua m.iming je lebih gaya over sgt. Iqbal siap gelak lagi.

Lagu sedap. Tapi m.iming DSV t.eruk sangat. Kena praktis lagi la DSV. Td pun nampak lupa lirik.

Klu ada jemputan mana2. Nyanyi live. R.osak, sbb dia lip s.ync saja.

Rangkaian program Big Stage 2022 diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) dan akan dipancarkan secara eksklusif menerusi saluran Astro Ria (104) mulai 6 Februari serta turut boleh turut boleh distrim menerusi aplikasi Astro GO dan perkhidmatan On Demand untuk pilihan yang lebih fleksibel.

Seramai lima peserta berjaya mara ke peringkat akhir iaitu Aisha Retno, Yazmin Aziz, Daniel Chuer, Elica Paujin dan Tegar Septian.

Terdahulu, penyanyi Sarah Suhairi berjaya merangkul gelaran juara sewaktu penganjuran musim pertama (2018). Bintang Korea Selatan, Han Byul muncul sebagai juara musim kedua (2019).

Manakala Azzam Sham pula diangkat sebagai juara musim ketiga (2020).

kredit: astrogempak,

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : http://trendingsangat.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!