Siti Hariesa memb1su, foll0wers IG terus mencanak naik, Dari bawah 8000 kini sudah mengumpul lebih 30,000

PETALING JAYA – Dalam keributan orang ramai mengec4m berikutan babak pan4s drama dilakonkannya, pengikut Instagram pendatang baharu, Siti Hariesa terus mencanak naik.

Kalau sebelum isu tercetus bilangan pengikut Instagramnya di bawah angka 8,000, sekarang Hariesa sudah mengumpul lebih 30,000 pengikut dan angka itu semakin meningkat.

Hariesa yang bakat lakonannya dihidu menerusi program Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL) 2019 bagaimanapun sehingga kini, masih belum memberi sebarang kenyataan berhubung kontr0versi tercetus terutama melibatkan dirinya dan pelakon, Zul Ariffin.

Usaha Kosmo! Online untuk mendapatkan kenyataan daripada bibir wanita itu masih belum berhasil apabila pesanan WhatsApp dan panggilan telefon melalui pengurusnya tidak berbalas.

Menjengah ruangan komen beberapa hantaran gambar terbaharunya dalam laman sosial tersebut, ramai terus menghambur Hariesa dengan kata-kata nista.

Tidak kurang, ada juga mencuba untuk bergurau dengannya dengan mengaitkan kontr0versi yang berlaku dengan karier seninya yang masih berstatus hijau.

“Jangan main-main dengan netizen tau. Apabila menent4ng, mereka tentang seker4s-ker4snya.

Comeback (datang sini) selepas hantaran (video) Zul Ariffin. Ustaz, tengok ini ustaz ini orangnya,” demikian antara komen ditinggalkan netizen pada hantaran terbaharu pelakon baharu asal Kuala Lumpur itu.

Hujung minggu lalu, industri hiburan tanah air menggeleg4k p4nas selepas Zul mencetvskan kemar4han orang ramai apabila berkongsi sedutan babak pan4s lakonan berjudul Perempuan Itu dalam Instagram.

Video yang mencetvskan kemar4han ramai tersebut memaparkan beberapa babak er0tik dan seksu4l bersama Hariesa.

Antara babak yang membuatkan ramai ‘terng4nga’ adalah aksi Zul mendvkung Siti Hariesa seperti sedang berasm4ra secara berb0gel.

Lebih pan4s, apabila ada adegan Hariesa menyu4p ‘whipping cream’ ke mulut Zul dengan aksi mengghair4hkan.

Bagaimanapun, video berkenaan sudah dipadam Zul dan kini penyiar drama berkenaan, TV3 berdepan berkemungkinan tindakan penarikan semula kuas4 bagi membuat tapis4n sendiri berikutan menyiarkan kandungan tidak sens1tif terhadap masyarakat.

Terbaharu, Zul sudah melakukan permohonan maaf secara terbuka atas apa yang berlaku menerusi satu muat naik status dalam Instastory. – KOSMO! ONLINE

Sumber :kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!