Zulin Aziz Terima Und4ngan Tunai Umrah Pada Bulan Ramadan, Rupanya Ini Orang yang Menghadiahkan

Pelakon dan pengacara, Zulin Aziz tidak menyangka doanya untuk kembali ke Mekah segera dimakbulkan. Menurut Zulin, dia menangls di depan Kaabah ketika menerima undangan menunaikan umrah buat kali ketiga.Terima undangan daripada Faizal Ismail.

Ujar Zulin, dia menerima undangan tersebut ketika menunaikan umrah pada Disember tahun lalu. Undangan tersebut dihantar oleh pengacara, Faizal Ismail yang merupakan pengurus sebuah syarikat pelancongan.

Waktu itu saya baru sahaja selesai solat Subuh dan tengah berdoa di depan Kaabah supaya dijemput kembali ke Mekah. Pada waktu sama, tiba-tiba saya menerima mesej undangan untuk menunaikan umrah pada bulan Ramadan daripada abang Faizal Ismail.

Memang susah untuk percaya dan saya sangat terkejvt sampai menangls di situ juga. Sebab saya baru sahaja sebut untuk datang lagi dan terus dapat jemputan. Kira rezeki dan doa dimakbulkan Allah.

Jelas Zulin lagi, undangan tersebut dianggap sebagai hadiah perkahwinan paling bermakna buat dirinya dan suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan baru-baru ini.

Tawaran tunaikan umrah ini hadiah perkahwinan paling bermakna buat saya. Boleh dikira bulan madu dan hadiah daripada Allah.Sebelum ini kami menunaikan umrah bersama tetapi masih belum halal. Tetapi umrah pada bulan Ramadan nanti kami pergi sebagai pasangan suami isteri, pengalamannya pasti berbeza.Bkan penghalang untuk tunai umrah

Terdahulu, Zulin pernah dijangklti vlrusC0vldl9 selepas pulang dari menunaikan umrah. Berikutan daripada itu, Zulin menyatakan bahawa

“Kira Rezeki Dan D0a Dimakbulkan..” Zulin Aziz Terima Undangan Tunai Umrah Pada Bulan Ramadan

dia tidak gusar untuk kembali ke Mekah biarpun penularan jangkltan vlrus berkenaan meningkat begitu mendadak.

Kali pertama pergi memang belum ada kesC0vldl9 langsung, kali kedua pergi sampai terkandas di Madinah. Pengalaman tidak berapa seronok semasa hendak pulang ke Malaysia kerana terdapat jemaah yang ditahan, tetapi saya dihantar pulang.

Tiba saja di Malaysia terus positifC0vldl9, namun perkara tersebut langsung tidak menghalang atau menakutkan saya untuk tunaikan umrah lagi.

Sebab saya sudah pernah rasa, jadi tahu apa yang perlu dilakukan. Niat kita baik untuk beribadah, pergi sahajalah tidak ada yang hendak ditakvtkan.

Selain Zulin, selebriti lain yang turut diundang menunaikan umrah pada April depan adalah Faizal Ismail, Saharul Ridzwan dan Bell Ngasri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Sumber : ohbulan via https://transformasi.pw

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : trending media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!