5 Selebriti P0pular Ini Terima Keh4diran ‘Orang Baharu’ D4lam Keluarga Pada 22.2.22, tarikh yang cukup unik

22 Februari 2022 (22.2.22) merupakan tarikh yang cukup unik pada tahun ini apabila ia dikatakan hanya akan muncul seterusnya pada 200 tahun akan datang.

Dalam pada itu, selebriti-selebriti popular ini juga secara kebetulan dan ada diantara mereka yang memilih tarikh ini untuk menerima kehadiran orang baharu dalam keluarga mereka.

Ernie Zakri

Penyanyi popular Ernie Zakri selamat mel4hirkan cahaya mata perempuan di sebuah pusat perub4tan di ibu negara pada pukul 10.14 pagi Selasa.Menerusi sebuah hantaran di Instagram Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 30, bersyukur dengan kehadiran cahaya mata sulung mereka selain memohon doa buat mereka berdua.

“Syukur Alhamdulillah. Cinta hati daddy dan ibu telah selamat dil4hirkan pada 22 Februari 2022 pada pukul 10.14 pagi tadi. Doakan kesih4tan kami berdua,” tulis Ernie ringkas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @erniezakri

Jamal Abdillah

Tarikh 22 Februari 2022 menjadi ‘saksi’ buat penyanyi lagenda Datuk Jamal Abdillah,63 tahun untuk menerima kehadiran cahaya mata kelima, Iskandar Rayyan Yamani.

Isteri Jamal, Datin Zai Izzati Khiruddin, 27 selamat melahirkan bayi seberat 2.84 kilogram itu menerusi kaedah pembed4han di sebuah hospital swasta di Shah Alam pada pukul 2.27 petang Selasa.

Kaka Azraff

Penyanyi Kaka Azraff berkongsi khabar gembira apabila telah mel4hirkan anak kedua nya pada tarikh yang cukup cantik, 22 Februari 2022 (22.02.22).

Menerusi laman Twitter nya, Kaka atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff, 33 meluahkan rasa syukur setelah selamat mel4hirkan bayi lelaki kedua pada pukul 12.05 tengah malam Isnin di sebuah pusat perub4tan di Kuala Lumpur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A (@kakaazraff)

Didie Alias

Pelakon popular memanjatkan rasa syukur setelah menimang cucu yang ketiga pada 22 Februari 2022. Menerusi hantaran di Instagram, Didie turut berkongsi foto cucu nya selain mengucapkan tahniah buat anaknya, Nurdinie Redzuan dan suami, Hanif Lutfi atas kel4hiran bayi tersebut.

“Syukur Alhamdullillah. Cucu Nanny yang ketiga selamat dil4hirkan Amin Ya RabbalAlamin

Congrats @dinierdzn & @haniflutfi” tulis Didie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Didie Alias (@ladydidiemsia)

Kris Dayanti

Penyanyi popular Indonesia, Krisdayanti menimang cucu pertama apabila anak perempuannya, Aurel Hermansyah selamat mel4hirkan bayi perempuan secara pembed4han di Rumah S4kit Bunda, Jakarta.

Teruja dengan kelahiran bayi itu, Kris turut menyiar semula video dimuat naik menantunya, Atta Halilintar yang menunjukkan gambar jari jemari comel bayi yang digelar sebagai Baby A.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRIS DAYANTI (@krisdayantilemos)


Sumber :murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!