Athisha Khan menjelaskan tentang Ucapan tahniah kerana dis4ngka telah h4mil anak sulung

PETALING JAYA – Disebabkan gurauan ibunya, Noor Kartini, pes0hor media sosial Athisha Khan dihujani ucapan tahniah kerana disangka telah h4mil anak sulung.

Menyangkal semua dakw4an tersebut, Atisha menerusi InstaStorynya menjelaskan dirinya belum h4mil seperti yang tular dalam TikTok baru-baru ini.

“Saya lihat video TikTok ibu saya telah membuatkan anda tert1pu. Maafkan saya tetapi masih belum ada bayi (h4mil) lagi,” kata adik kepada selebriti terkenal, Neelofa itu.

Menerusi hantaran sama, Athisha turut memuat naik tangkap layar ucapan tahniah daripada netizen kerana berita keh4milan palsu tersebut.

Beberapa hari lalu, Noor Kartini menerusi video TikToknya mengundang tanda tanya ramai apabila dia memberitahu Athisha kini berb4dan dua.

“Athisha h4mil, tahniah,” ujarnya.

Perkara tersebut seterusnya mengundang pelbagai reaksi p0sitif sehingga ada yang teruja anak Neelofa iaitu Muhammad Bilal bakal mendapat ‘kawan sebaya’ tidak lama lagi.

Sebagai info, Athisha atau nama sebenarnya Noor Athisha Khan, 24, mendirikan rumah tangga dengan Wan Amirul Haiqal di Pusat Konvensyen Sime Darby, Kuala Lumpur pada 22 Januari lalu. – KOSMO! ONLINE

Sumber : kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!