“Model lelaki sal4h ni”- Netizen Sel0roh Mahu Janna Nick Ambil Shuk Sahar Dalam MV Gatal

Baru-baru ini, penyanyi dan pelakon, Janna Nick  mendapat perhatian netizen di media sosial selepas melancarkan muzik video lagu terbaharunya yang berjudul ‘Gatal’.

“Patut Ambik Shuk, Ni Shukri Tersakiti”-Netizen

 

Melalui teaser yang dimuatnaik di aplikasi TikTok,  netizen berseloroh dari segi pemilihan aktor kacak Shukri Yahya sebagai pelakon dalam MV terbaru Janna dan berpendapat Janna seharusnya memilih Shuk Sahar sebagai ganti.

“Model lelaki salah ni.”

“Patut Ambik Syuk..Ni Shukri ters4kiti”

“Patutnya shuk bukan shukri yahya”

“Hanafi is watching” komen mereka

Setaraf Peringkat Antarabangsa

Dalam perkembangan lain, muzik video ‘Gatal’ yang sudah mendapat tontonan sebanyak hampir 82 ribu tontonan dan 3.5 ribu tanda suka (likes) ini turut dipuji netizen, yang menyifatkan lagu tersebut bertaraf antarabangsa.

“Speechless tengok MV! Gempak habis..tahniah kepada Janna dan team! MV ni dah macam international level dah! Dengan plot, color, angle, costume, makeup, location, ughh semua lah best best”

“Tahniah Janna, You did so well. So proud of you. Never stop singing”

“Best sangat MV, congrats Janna for your new single! Saya doakan kejayaan anda! Semoga lagu ini lekat kat 0tak semua orang macam dia stuck dan sedang on replay in my head!” komen mereka lagi


Sumber : murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!