Janna Nick Lancar MV Terb4ru, Dini Schatzmann Nasih4t J4ngan ‘Gatal’ Sangat

Pelakon dan pengacara, Janna Nick telah melancarkan muzik video (MV) lagu keempatnya iaitu ‘Gatal’, semalam. Lagu dan lirik ciptaan Aepul Roza itu ternyata memberi nafas baharu buat Janna Nick untuk permulaan tahun baru ini. Dengar kata Janna g0da Shukri Yahaya, betul ke?

 

Kamu gatal gatal gatal, bukankah kau sudah berpunya‘ antara bait lirik yang terkandung dalam lagu ‘Gatal’ nyanyian Janna Nick. Lagu tersebut dipercayai berkisahkan tentang seorang lelaki yang ‘gatal’ memikat wanita lain meskipun, sudah ada yang bertakhta di hati. Menerusi lagu genre ‘pop’ tersebut, Janna seolah memberi pesanan buat kaum lelaki agar jangan pernah cuba untuk menjadi ‘gatal’. Meskipun, sejuta pilihan yang berada di depan mata, kaum wanita tidak akan mudah terpikat sekiranya lelaki tersebut memiliki sifat  ‘gatal’.

Di ruangan komen, rata-rata peminat Janna Nick meluahkan rasa gembira apabila artis kesayangan mereka mengeluarkan single baru. Ujar para peminat, lagu ‘gatal’ ini berjaya menyerlahkan bakat Janna Nick sebagai pelakon dan penyanyi. Bahkan, peminat turut berharap lagu tersebut bakal dijadikan ost drama di TV3.

Bakal lagu tema drama TV3 pula lepas ni.

Lirik dia best . boleh buat sound dekat Tiktok.

Lama dah tunggu lagu baru dari Janna. Akhirnya, terubat rindu.

Biarlah apa orang nak kata, Janna ada style sendiri. Takkan semua lagu nak serius saja. Paling penting menghiburkan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dini Schatzmann (@dinischatzmann)


So proud of this girl right here. Whenever you set your mind on something, you will work so hard until you achieve it. That’s one of the things I admire about you. Will always be beside you as your biggest supporter. Jangan gatal sangat boleh tak?

Di Instagram, teman lelaki Janna Nick iaitu pelakon, Dini Schatzmann turut melu4hkan rasa bangga melihat kejayaan teman wanitanya selepas melancarkan MV lagu ‘Gatal’ semalam. Menurut Dini, Janna seorang yang bekerja keras sekiranya mahu mendapatkan sesuatu. Semangat Janna untuk terus berusaha merupakan salah satu faktor Dini tertarik kepadanya. Tambah Dini lagi, dia akan sentiasa berada di sisi Janna untuk memberi sokongan. Dini sempat berseloroh dan menyatakan kepada Janna agar jangan gatal sangat di akhir posting tersebut.


Sumber: Janna Nick, OHBULAN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!