Yana Samsudin munt4h-munt4h selepas FB Live, suami syak h4mil anak ketiga

MENGALAMI s4kit kepala dan munt4h-munt4h selepas membuat siaran langsung di Facebook, pelakon Yana Samsudin dibawa ke sebuah pusat perub4tan kira-kira pukul 1 pagi, Ahad bagi mendapatkan raw4tan.

Suaminya, Fadzil atau nama sebenarnya Fadzil Bahri Zahari berkata, d0ktor tidak memberitahu punca sebenar, namun pelakon itu diberikan svntikan bagi menghentikan mvntah.

“Dia mula s4kit kepala sejak petang semalam… tapi ingatkan biasa saja sebab kadang-kadang ada juga s4kit kepala. Tapi bila dah malam, tengah buat FB live, dia mula mvntah-mvntah. Saya ingat biasa saja, buat lawak ucap tahniah dah pregn4nt.

Yana 1

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin)


Yana alami munt4h sejak malam Sabtu.

“Tapi lama-kelamaan, tengok muka dia lem4h dan pen4t, habis live dia terus terlelap. Pukul 1 pagi, saya bawa dia pergi h0spital. D0ktor pun tak dapat kes4n dia s4kit apa. Hanya bagi svntikan untuk hilangkan rasa nak munt4h.

“Kemungkinan perut masuk angin… nak kata ker4cunan makanan, tak juga sebab ada dua orang makan makanan yang sama tapi tak ada apa pun,” kata Fadzil ketika dihubungi mStar.

Terdahulu, Yana menerusi laman Instagram miliknya memuat naik foto dia sedang menjalani pemeriksaan tekanan darah akibat mengalami muntah-muntah.

Kami belum lagi buat pemeriksaan dia h4mil atau tidak.

FADZIL ZAHARI

PELAKON

Menurut Yana, dia mula berasa kurang sih4t sejak petang, Sabtu.

Dalam pada itu, Fadzil memberitahu dia tidak dapat mengetahui sama ada isterinya sedang h4mil berikutan belum membuat sebarang pemeriks4an berkaitan itu.

“Buat masa sekarang Yana masih berehat di rumah. Nak kata dia pregn4nt tu, saya pun tak tahu. Masa live tu, saya saja berseloroh ucap tahniah dia pregn4nt.

Yana 2

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin)


Fadzil harap semua doakan kesih4tan isterinya.

“Kami belum lagi buat pemeriksaan dia h4mil atau tidak. Apa-apa pun, doakan la… mana tahu ada rezeki kami untuk dikurniakan anak lagi,” ujarnya.

Yana mendirikan rumah tangga dengan Fadzil pada 13 Februari 2015 dan hasil perkahwinan, mereka turut dikurniakan dua cahaya mata, Aisy Mateen, 5, serta Aura Aisy Sofea yang kini berusia dua tahun.

Sumber :mStar, ig yanasamsudin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!