“Tak Perlu Beria Dengan Kehidupan Orang Lain”-Izreen Azminda Titip Pesanan Buat Penyeb4r F1tn4h

Selepas memberikan penjelasan mengenai isu bersama suami, Ude Wahid yang dikatakan saling tidak mengikuti akaun Instagram, terbaru elakon  Izreen Azminda tampil bersuara meminta penyebar f1tn4h untuk henti kaitkan d1rinya dengan perkara yang negatif.

Titip Pesanan Kepada Penyebar f1tn4h 

Menerusi sebuah hantaran beserta kapsyen panjang di Instagram, Izreen seakan hil4ng sabar dan kecewa dengan sikap sesetengah individu yang tidak henti memf1tn4h dan mencari kesalahannya terutama melibatkan ‘pihak’ tertentu sejak sekian lama.

“MANUSIA NAMPAK HEBAT SEBAB 4ibNYA MASIH ALLAH TUTUP! Jadi bersederhanalah dalam semua benda..Jangan pulun dan ambik kesempatan sangat!

Dah boleh STOP dah kot kaitkan benda-benda yang tak sepatutnya di media sosial “SESAPA” pun.

Dok banding itu dok banding ini serupa tidoq sebantai..serupa dah nampak masa depan yada yada..”- tegas Izreen

Tambah Izreen lagi. dia turut berh4rap agar si penyebar f1tn4h untuk tidak terlalu taksub dengan kehidupan orang lain dan mejadi punca kepada perg4duhan.

“Takdak sapa pun yang sempurna..Jadi tak perlu beria sangat dengan kehidupan orang lain..Chill chill ja jangan taksub sangat! Bukan dapat duit pun kan! Masing-masing pun dah berkeluarga..Anak-anak pun makin besaq ..

Benda pun dah makan tahun..Boleh berenti dah kot dari dok komen merapu dan jadi batu api! Baik komen yang baik-baik doa baik-baik ja tanpa dok kaitkan ngan mana-mana pihak!”- kongsi Izreen lagi

Jadi Pertikaian Netizen

Walaubagaimanapun, menerusi ruangan komen di posting Izreen, segelintir netizen mempertikaikan kenyataan tersebut dan menyifatkan pelakon ini seperti ‘mudah mel4tah’.

“Tapi belah sana takde buat apa-apa pun. Dia throwback pun takde membvrukkan..Rasa dia dah lama move on..Kalau tak takde la kahwin kan…Takpelaa kita orang luar taktau apa-apa..Tak boleh nak cakap. Takde kat situasi..h4rapnya takde jadi masalah teruk kan..Semoga baik-baik semua..”-Netizen

“Saya follow dua-dua..Saya takpernah nampak belah sana buka 4ib dia ni..Tang mana yang tak move on..q&a netizen yang tanya..Hak dia la nak jawab..Tapi tak pernah la membvrukkan.”- komen Netizen

Kecewa dengan tohmahan tersebut, Izreen tampil menasihati mereka untuk tidak membuat sebarang spekulasi. Menerusi carian Murai.my terkini, ruangan komen pada hantaran itu telah pun dinyahaktifkan.

Terdahulu, Izreen tampil memberikan penjelasan selepas timbul spekulasi yang mendakwa dia dan suami  saling tidak mengikuti akaun Instagram mereka. Walaubagaimanapun, Izreen menjelaskan mereka sudah lama berbuat demikian dan kehidupan mereka juga berada dalam keadaan bahagia.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!