Netizen K0rek Gambar Kahwin Dr Hanapi Dengan Bekas Isteri. Ramai Puji Kata Bekas Isteri Cantik

Sejak dua hari lalu, tular mengenai nama Hanafi di media sosial. Ramai tertanya-tanya siapa Hanafi sehingga namanya menjadi bualan ramai netizen.

Malah, apa sahaja isu diperkatakan pasti ada netizen men1ngg4lkan komen nama Hanafi. Tak pasal-pasal ramai Hanafi di Malaysia kena tempias.

Tidak kurang juga, hari ini tular perkongsian seorang wanita seolah mempertahankan ‘Hanafi’ dengan memuat naik 5 sebab kenapa ‘Hanafi’ curang.

Rupanya, baru-baru ini seorang wanita berjaya menangkap suaminya yang berlaku curang dengan wanita lain di rumah sewa mereka sebelum dia diceraikan.

Memetik laporan Kosmo, wanita itu meluahkan dia mula curiga dengan suaminya tiga hari sebelum kejadian berlaku pada 5 November lalu apabila suaminya sering memberi alasan bagi mengelak berjumpa dengannya.

Wanita itu berkata dia tergerak hati untuk memeriksa telefon suaminya dan lebih kecewa ada gambar dengan perempuan lain di dalam bilik tidur rumah sewa suaminya.

Kata wanita itu lagi, bekas suaminya ada menghubunginya beberapa hari lalu untuk memohon maaf namun dia belum dapat menerima permohonan maaf tersebut.

Kisah tular ‘Hanafi’ itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mendoakan agar wanita itu tabah menempuhi dugaan.

Netizen Bongkar Gambar Kahwin Dr Hanapi Dengan Bekas Isteri. Ramai Yang Puji Bekas Isteri Cantik

Luluh hati seorang isteri yang mempunyai 1 orang anak bersama Bekas suami Dr Hanapi apabila beliau sendiri menangkap suaminya berdua-dua disebuah rumah sewa bersama perempuan lain. Kecewa Memang Kec3wa.

Memang nama #drhanapi trending giler-giler 1-2 hari ni. dimana mana media sosial #drhanapicurang mesti ada.

Semasa admin merayau2 di facebook mencari bahan artikel, admin ternampak 1 post ada gambar Perkahwinan dr hanapi bersama bekas isteri. admin percaya post tu mesti dari Jurugambar semasa majlis perkahwinan mereka dahulu.

Netizen ni cepat betul buat kerja. Dari mata admin Bekas Isteri Dr hanafi ni da cukup cantik. bekerjaya pulak tu kan.

Amboi Dr Hanapi senyum sampai ke telinga ye

Admin sempat menjenguk diruang komen. Rata2 memuji Bekas Isteri Dr Hanapi

Lawa Bini dia

Baru 3 Tahun Da Bosan Ke?

Jadi apa pendapat Korang. Usia perkahwinan baru 3-4tahun. Jadi k3s Mcm ni Da Bosan ke?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://limauasamboi.pw/2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!