Tetap Bersanding , pengantin redha duduk atas pelamin dikelilingi air Makan pun kaki terendam

Banjlr besar yang melanda beberapa kawasan di Malaysia membuatkan banyak perancangan yang telah diatur tergendala. Pastinya majlis-majlis perkahwinan di kawasan tersebut tldak dapat dilakukan kerana air naik begitu mendadak.

Ada juga yang terpksa bersanding dalam banjir memandangkan air bah sudah masuk ke dalam rumah.

Sanding atas air
Hal ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna tlkTok dikenali sebagai Syikin Asri apabila memuat naik momen pasangan pengantin yang terpksa bersanding dipelamin yang bergenang dengan air.

Makan pun kaki terendam
Dapat dilihat pasangan tersebut yang sedondon berbaju putih terpksa meredah air banjir untuk duduk di pelaminan selepas menyelesaikan akad nikah.

Tetamu juga tldak kelihatan dan jamuan hanya dihadiri oleh beberapa orang sahaja walaupun kanopi majlis sudah siap terpasang.

Baju sendiri tkde ma.salah redah banjir
Dalam pada itu, ada juga yang khuatir pengantin merosakan baju pernikahan disebabkan berendam di dalam air banjir terlalu lama. Namun, menerusi penjelasan daripada Syikin Asri, dia memaklumkan yang baju tersebut merupakan baju persendirian pengantin dan bukannya disewa.

Macam dekat sunway lagoon
Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen yang pelbagai di ruangan TlkTok pengguna itu.

Kebanyakkan mereka berasa simpati dengan nasib pasangan pengantin berkenaan dan ada juga yang berseloroh dengan mengatakan kondisi ini pasti akan kekal terpahat menjadi cerita untuk masa hadapan kelak.

 

Pelamin anganku banjir

 

Keslan pengantin dah bermodal tiba2 banjir

Sumber : omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!