Perkhabaran Sedih Di Pagi Jumaat, Duɑ Hɑri Berjuang Di Hspitɑl Vokɑlis Kumpulɑn Screen Iɑitu Gmie Disɑhkɑn Telɑh Mennggɑl Duniɑ.

Vokalis kumpulan Screen iaitu Gmie telah disahkan meningg4l dunia awal pagi ini setelah dua hari dimasukkan ke Hospital Tengkuan Ampuan Rahimah (HTAR). Perkara berkenaan telah dikongsikan oleh seorang pemilik akaun Facebook yang menggunakan nama Syam Jibam.

“Mendapat perkhabaran yang sedih di pagi Jumaat dukacitanya bahawa sahabat kita semua Hajmi Bin Ibrahim (Gmie Screen) telah kembali ke rahmatullah jam 2.30 pagi ini di Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang (HTAR) setelah dimasukkan ke h0spital 2 hari lepas. Terima Kasih kerana menjadi penghibur kami semua… Terima Kasih kang Gmie jadi sahabat yang baik,” ujarnya.

Biarpun tidak dijelaskan punca kem4tiannya, namun pada April lalu penyanyi itu dilaporkan mengalami peny4kit buat pinggang b0cor. Sebelum ini, Gmie yang bersama kumpulan Screen cukup popular sekitar era 90-an menerusi Bila Cinta Di Dusta dan Tak Suka Tak Apa.

Selain itu, arw4h juga pernah menyertai rancangan Gegar Vaganza 3 serta bersaing hingga ke peringkat akhir dan muncul pemenang di tangga ke-6.

Sumber: kopiplanet.com,OBulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!